teşekkür ediyorum..güzellik konusunda daha iyileri vardır kesin ama daha iyi yürüyen yok diye biliyorum =)
Printable View
teşekkür ediyorum..güzellik konusunda daha iyileri vardır kesin ama daha iyi yürüyen yok diye biliyorum =)
Çok şık arac kazasız belasız inş... Seni galiba fiatclub veya teampaliodan biliyorum.... Sporting vardı bendede mavi...
sağol fiatclub a girmiştim bi ara =)
yayları taktırdıysan bı foto koy bakalım nasıl olmus?
yazılım ısıde tamam sanırım daha ne olsun:...
Masallah , gordugum en güzel ve sade puntolardan biri.
Kazasız belasız :)
orjinal amortisörle kullanıyo bütün cevrem önceki puntodada o şekilde kullanmıştım herhangi bir sorun yaşamadım..bizim arabalar zaten 50mm yay ile bile az düşüyor diğer araçlar gibi değil =) coilover ***** 3200TL bide çok sert =)
araba çok güzel valla allah kaza bela vermesin ;) punto evo mu bu?
çok güzel maşallah..:)
dediğinizde haklısınız oem amortisörle 50mm yay sağlıklı değil azda olsa sorun açıyor zaten ama örnek verirsem eibach 50mm sportline grande puntoda önü 40mm arkayı 30mm düşürüyoru kendi sitesinde ve katalogdada bu şekilde yazılmış..bizim denemelerimiz de aynı sonuç verdi malesef..bakalım 50mm H&R nasıl olcak..onun bilgileri direk 50 ye 40 olarak görünüyo çünkü :S
benim araca uygun koni var fakat onları taktığım zaman inanılmaz sertleşicek araç şehir içi çok problem olcak diye düşünüyorum..ama ilerde yinede aklımda bu plan var..
5lik H&R lar bugün geldi elime şimdi gidip onları taktırıcam görücez =) ama 3.5 larda iyiydi konfor ve yol tutuşu konusunda..[/QUOTE]
50 mm leri üzerinde takılı sandım neyse taktıktan sonraki yorumlarını bekliyorum o zaman.
gece resimleri paylaşırım topicte =) bende çok merak ediyorum nasıl olcak?
Hayırlısı olsun insallah güzel durur.
Coilover olayın sonu da o kadar para verilmez :)
Fiatforum.com üyeydin sen de sanırım orda beyaz coiloverlı bi tane vardı mükemmel duruyordu :)
ahh beyazımı çok özledim ya :( onda 5lik eibach vardı =) coil cok istemiştim de alamadan arabayı sattık..
yayları malesef bu akşam takamadık geç kaldım biraz..sabaha artık =(