Teşekkur ederim kardeşim senin nick i biyerden hatırlıyorum galiba ya teampalio veya fiatclub yada abarth dansın...
Printable View
maaşalah 7 ileri dsg olduğu için zaten rollerin yeni iddialısı olarak geleceği belli.
hayırlı olsun şimdiden:)
Sağolun Arkadaşlar Tşkler yorumlarınız için....
Guzel makine almışın guzel gunlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.Aldığın gun yay tak ama :)
Dizeli yokdu..Bende alıcaktım..Cupra Series gerçekten iddalı araçlar..
Hayırlı olsun daha öncede tartışmıştık son hızı yanlış yazmışlar.Scirocco ve golf gt nin performansı bakıcak olursak bu araç oldukça iyi gidecek hem 120kg hafif hem şanzımanı iyi hemde güçlü.Youtubedaki emrvr account'u benim.
hayırlı olsun çok güzel duruyor seat çoğaldı forumda :)
Allah kaza bela vermesin..Hayırlı olsun..Rengi yeter..
kazasız belasız inşallah güzel seçim..
yalnız top speed 255 olamaz.. 225'dir o.
kadranda 255 görürsünüz belki ama fabrika verisi 180hp bi araçta 255 mümkün değil :)
hayırlı ugur olsun güle güle kullanın şimdiden.
Teşekkur ederim sağolun...
Hız konusuna gelince evt yanlıs yazılmış olabilir fakat biliyosunuzki fabrika verileri ilerki zamalarda pek saglıklı tutmayabiliyor bir arkadas vardı golf GT ile rahat 260 devirdiklerini soyleyen bana gore zorda olsa 7 ileri dsG olmasından imkansız bisey değil 255 km/h
hayırlı olsun, keşke aracın kendi fotolarıda olsaydı :)
güzel 1 tercih şimdiden hayırlı olsun ....
Maşallah. Güle güle kullanın. Bu fotodaki araçta 4 pot fren var gibi duruyo. Sizin sipariş verdiğiniz araç sanırım standart frenli değil mi?
Yazdıgım bilgileri evt gorebilirsin ama aracı satın alma sürecini hangi arabanın nezaman nasıl uretildigi nasıl sureclerden gectigini sizin gibi sıradan insanlar ogrenemez mesela...
Konu açınca kendimi bişey sanmakla alakası oldugunu sanmıyorum galiba aldıgım arac size batıyor o yuzden sizde boyle bir kanıya vardınız burdaki tum yorum yazan insanlar oyle bir dusunceye varmadıgına gore... Sizin gibi insanlar zaten heryerde bunun gibi fazlalıklar yapıyor madem seni ilgilendirmiyor konuma yazmayabilirsin ve kirlilik yapmayabilirsin...
güzel seçim hayırlı olsun.
güzel görünüyor
Teşekkur ederim degerli yorumlarınızdan ötürü... Daha iyileri sizin olsun arkadaslar...
Çok güzel maşaallah.
Çok güzel maşallah. Güzel bir seçim yapmışsınız,böyle ender hothatchleri görmek güzel :) Hayırlı olsun.