cok güzelde bence o susturucudan kurtulman gerekir.
Printable View
cok güzelde bence o susturucudan kurtulman gerekir.
Oha mükemmel görünüyor. Bu arada '99 tamponlarını hiç ama hiç önermem. Zatek EK9 lipi mevcut aracınızda, gidip de o tuhaf şekilli '99 tampon takarsanız çok kötü olur. Panjur beyaz olsaydı ve kaputta logo olsaydı çok daha güzel olurdu. Allah kaza bela vermesin. Bu arada plaka da çok güzel :D
maşallah ama panjur kesinlikle orj. kalmalıydı :) beyaz çok şık olmuş
Farların orjinal olması çok güzel olmuş,siyah olanlar herkeste var artık:)
Maşallah..
Maşallah dün gittim toplanırken canlı canlı gördüm çok güzel olmuş.
Birde mat beyaz olsaymış daha ii dururdu sanki :D
güzel durmuş maşallah..:)
volkan abi işi baya ilerletti çok güzel işler çıkarıyor, herkesin tercih etmesinin nedeni ise eskiden tanıyor çogu insan bro:)
Ali hayırlı olsun ben çok begendim Allah kaza bela vermesin, ama çok beyaz bogulmuş gibi gece feneri olmuş :D biraz renklendir carbon marbon bişiler yap :):icon_tup:
far karartmayla mükemmel olur bence
Herkese çok teşekkürler.
Farlarım çok guzel hayatta değişmem :) Belki gunmetal ek4 farı ;)
Son susturucu harika, kafam rahat onuda değişmem :)
Panjur dediğiniz nedir bugun sıyah yarın beyaz :) Zevkıme gore :D
Bilal haklısın dusunduk onuda cıtalar karbon yapılacak sanırım ;)
Fiyat olarak burdan bsy yazmaya gerek yok www.maxxcar.com.tr ulaşabilirsiniz.
99 tamponum vardı ama aracım orj olsun ıstıyorum ve suana lıplerımle tr de tek ve bence harıka oldu.
Yakın zamanda amblemler stıcker yapıscak, yazın yerlere ınecek ve ıns tek hayalım EK9 Kırmızı Recaro Koltuklarıda aldımmı olucak inş..
Tekrardan herkese teşekkürler.
hayırlı olsun,sonuçta yeni bir proje tabiki eksikler olacak yavaş yavaş tadına vararak tamamlanır daha güzel olur,keyifli sürüşler :icon_tup:
bence kusursuz olmuş maşallah çok güzel
Maşallah çok şık olmuş
Kaliteli işcilik güzel göstermiş aracı maşallah.. Ön ızgarayada el atmak lazım bence 99 tamponuda fena olmazdı..
maşallah kardeşim.. nazar değmesin güzel olmş..plakayı at oradan :)
Sade bir güzelliği var maşallah..ön farların karartılması ve arkanın 2cm daha alçaltılması çok daha güzel durur gibi:beuj: