Ya aslında bizim zaramız olmaz kardeşimize tam terisne insanın gözünden kaçabilir elbette ama söylemesi bizden :) Hem bildiğini kardeşine söylemeyen bizde adam değildir :)
Printable View
Ya aslında bizim zaramız olmaz kardeşimize tam terisne insanın gözünden kaçabilir elbette ama söylemesi bizden :) Hem bildiğini kardeşine söylemeyen bizde adam değildir :)
hayırlı olsun ali senden vtı jantlarını alırken senın rpf01 jantları mutluhanda gordugumde ıcımden aracta beyaz olsa cok şık durur dıe dusunmustum ama uygulamısın cok guzel duruyor kazasız belasız suruşler
Çok güzel görünüyor.Maşallah
maşallah kazasız belasız yazın çınarcıkta görürüz artık ;)
mutluhan nerden cıktı yaawww :D walla ali kardesım cok guzel olmus aracın bı ara goruzelım ogun oturup laflayamadık
Maşallah Çok Güzel Duruyor..
Birazda basık olsa.. ;)
http://img.photobucket.com/albums/v490/SpoonR/image.jpg
çok güzel olmuş
aracı ilk piyasaya çıkaran can arkadaşımız arabayı görse tanıyamaz herhalde :=)
Tşkler arkadaşlar, yazın yeterınce hatta fazlasıyla basık olcak araç. Benım yazın arabamın nasıl oldugunu tanıyanlar bılır.. Ama ben kışın gorsellık adına arabanın altını hasat edebılecek bır yapıya ve zıhnıyete sahıp degılım ne yazıkkı..
maşaallah ali, çok güzel olmuş, kazasız belasız inşaallah ;)
kazasız belasız güsel olmuş.maşallah.
Maşallah
Ön kısmı problem olmayacaksa kaput çamurluklar tampon ve gun metal farlarla 99 yaparsanız çok hoş olur :)
çok iyi olmuş bence.
maşallah çok güzel olmuş
ben senden 1 ay önce başlamıştım :D ama ***** ben motorda yapıyorum ebay amerika gümrük üçgeni yordu biraz:D
benimkide turkuaz dı ama ben nh 0 championship white yaptım boyam bitti topladım
ön kısmı makyajlı yaptım komple
arabanın orjinalliginden bahsetmeye gerek yok rengi komple beyaza ceviriyorum nerde kaldı orjinallik :D bari görsellikte üst seviyede olsun ;)
motor da yapıldı şimdi toplamaya geldi sıra ...
Far karartma ile çok daha güzel olur gibi .
Maşallah kazasız çiziksiz kullanman dileklerimle
cok alımlı ve diri duruyor maşallah
oy oy oyh!!! çok fena olmuş son haliyle.. kazasız belasız inşallah! 41 kere maşallahhh
Çok güzel olmuş maş.