Hayırlı olsun ben ER 224 den önce DT ye bakmıştım olmadı askere gitti geldi öle duruyodu sahibinde kısmet olmadı :)
Hayırlısı olsun :)
Kazassız belasız sürüşler
Printable View
Hayırlı olsun ben ER 224 den önce DT ye bakmıştım olmadı askere gitti geldi öle duruyodu sahibinde kısmet olmadı :)
Hayırlısı olsun :)
Kazassız belasız sürüşler
Hepsi çok güzel ama e46 ci den inip pejo ya binmezdim dogrusu :D
inanc daydi askere gitti araba garajda yatti o 15 ay sonra geldi biraz bindikten sonra selim aldi yakın arkadaslarim bunlar ondanda ali aldi ondanda ben aldim 6. sahibiyim inanctan once gokhandaydi gokhan ilk sahibinden aldi dragostan kapali garajdan gokhana aldik ozaman 63 bindeydi ilk sahibinden alindiginda suan 122 binde 5 bin km yaptim 15 ayda.
Hiç bi güç beni 306 dan indirp bmw bindiremez çok büyük konuşurum.
Sen nasıl E46 ise gözünde benim için bmw, senin pejo dediğin benim için GTi6 ;)
Senin tarzın farklı benim tarzım.
306 ya binsen belki fark edersin ama senin beklentilerin farklı anladığım kadarı ile
Masallah, hepsi ayrı bi güzel..
Maşallah araçlarına :D
dipnot: kızdırmayın Ereli Er kitler senelerin deyişi ahaha :D
Yani simdi Erele 2004 320ci versek, 306yı vermez mi? :D
Kanka geçtiğim arabayı nie alim :D
Allah kaza bela göstermesin 41 kere maşallah mavide bordo da satılıkken bakmıştım ztn ilan sayfaları ezberimizde bi nevi mavinin jantlar bordonunda orjinalliği beni benden almıştı 6 aydır hasretim magnex sesine ama bende bugün kavuşuyorum arabama :)
kazasız belasız maşallah e46 simsiyah çok asil duruyor :)
bmw ile 306 gti tamamen farkli karsilastirma yapilmayacak 2 araba.ben 97 s16 ile basladim 306 seruvenime 98 senesinden bugune hala biniyorum.bmw de baska bi olay onuda yasamak lazim bence. herkese iyi dusunceleri icin tesekkurler.
güzel araçlar özellikle gti6'ların maşallahları var,binen bilir :D
Maşallah kazasız belasız