harbiden çok temiz duruyo kazasız belasız maşallah
Printable View
harbiden çok temiz duruyo kazasız belasız maşallah
off fenaymış, şimdi olsa bi K20 atardık :D...
çok temizmiş maşallah.içi sıfır gibiymiş
çiçek vala:) abi sen tis hastasıydın galiba:D
Bu arabayı 2 sene onceydı sanırım Avcılarda gördüm. Icıne bınmıstım sahıbıyle bıraz pazarlık yaptık. Icı dısı aynı sekılde duruyordu.
Maşşallah çok temizmiş :)
Abi bişey sormak istiyorum acaba ex lerin yakıt tüketimi nasıl? Si ların az yaktığını biliyorum ama Ex ler hakkında bi bilgim yok eski bi ex kullanıcısı olarak biraz bilgi verebilirmisin?
ilk cümleni anlamadım :) evet içi aşık ediyordu zaten :) 92 olduğuna inandıramıyordum kimseyi :D
fotoların çekildiği yer yenibosna sayılır , oto pazarına götürmüştüm bi ara :)
arabayı gebze'de e5 üzerindeki hyundai bayiinde çalışan bi arkadaştan almıştım , pazardan değil :) 11 küsura almıştık :)
k20 değil ama b16 kesin atardık (daha kolay ya atması) :D:D
sorma , sök-tak el becerilerimi geliştirmeye çalışıyodum , bulduğum yere bağlamıştım :D arka tablada da oval jbl'lerim vardı :D
ben tarabya tarafında bir arkadaşa satmıştım , umarım eskisi gibidir , görsem ağlarım herhalde :)
karbüratörün durumuna bağlı :) ben normal benzin alıyordum , onu da heryerde bulamıyordum zaten :D yakışı bana gayet iyi geliyordu , o zamanlar bir de şirket aracı vardı (siena 1,4) , ona göre çok tutumluydu :)
tavsiye ederim , çok keyifliydi :) halen dursa kesinlikle b16 atardım üstüne , bir daha da asla elden çıkarmazdım o kadar söyleyeyim :)
arabamı buldum , satılıkmış :)
http://www.sahibinden.com/honda_civi...XQQdisplayitem
Hala iyi gözüküyor duruumu
evet , bişeyler sökülüp orjinale çevrilebilir durumda halen :)
para olsa keşke...
bizden birinin satın almasına ne kadar sevinirim anlatamam...
hayırlısı..