Sagolun tesekkur ederim.
Printable View
Ben her zaman her turlu yoruma acik oldum, ama gerek yok tartisma ortami yaratmaya.. Arabanin boyasina kotu yorum gelse tamam diyecegim, sonucta ben aracimi tanitiyorum burada, fakat afedersiniz ama kendime benligime yada ozgecmisime ne laf ettiririm, nede buna sans veririm. Kotu yorum baska, sacmasapan yorum baska.
Tesekkur ederim.
araç çok güzelmiş ama yazık olmuş.Duvarımda fotosu asılı olan araçlardan birisiydi rengi olsun çok begenıyodum aracı kaza yapıncada uzulmustum yeni aracınla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.
ilk önce söylim ben ersin55 ın kardeşi ersu yum:D si manyagı oldugum için cıkarıp asıyorum begendıgım araçlardan birisiydi senın araban ersu55@hotmail.com msn adresim bu bende konusmayı çok isterim..
geçmiş olsun. renk 10 numaraymış.
geçmiş olsun nazar değmiştir kesin bence bundan sonra nazar boncuğu tak arabana gözüken bi yere koy bende çok inanıyorum nazara
geçmiş olsun kardeşim.... arac duruyomu naptın yapıp sattın mı? yoksa o haliylemi sattın?
hıkayenı okumadım sılmssın sanırm cok gecmıs olsun ama alıntıdan dıkkatımı bısı cektı 3.28 den kurtulmak ıcın makas ustune makas atmıssın onu anlamadım ben nıe kaçıodun adamdan?
bu arada yapmssın sanırm kazayı kurtulmak ısterken yanlıs anlamadıysam
bu arabayı pendik kartal tarafında çok görmüştüm gerçekten çok şık bi arabaydı hatta kazalı halinide gördüm çok üzülmüştüm
ahh zıpzıp kardeşimin attığı resimlerin olduğu akşam bende oradaydım hatta çıkışta gazlamıştın...hayrlısı olsun Allah daha beterinden korusun...
çok güzelmiş geçmiş olsun ama
Geçmiş Olsun ..
Evet 34 vu 795 araç benim aracım..herşeyiyle değişti ve araç bambaşka bir durumda.