Masallah..
Hacettepe de mi okuyosun?
Printable View
Masallah..
Hacettepe de mi okuyosun?
masallah diyorum.. jantlar cok guzelmis
Kazasız belasız beyaz jantlar çok güzel olmuş :)
maşallah güzel olmuş
kazasız belasız masallah jantlart cok yakısmıs . sıyah olsa dahamı karızma olur doye dusundum ama ? : )
Maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş :)
Değişiklerden sonra güzel olmuş,jantlar yakışmış..maşallah
aracindaki değişiklikleri takip edeceğim maşallah kazasız belasız. yanlız jantlarin etrafindaki kırmızı şeritten kurtulsan daha şık olmaz mi?
saygılar..
kazasız belasız kullanmanız dileği ile.ayrıca direksiyon üstündeki kırmızı dikişler çok hoş durmuş
----
Benim kendi jantlarım siyahlıydı ben koyu jantı hiç sevmiyorum eski arabamda kullandım bide soğudum :) tabi gene zevk meseleside ben kopkoyu arabaları pek sevemiyorum:D
----
Jantlarımıda özellikle beyaz arıyordum. Etrafındaki şeritte benim çok hoşuma gidiyor açıkcası. 2 aydır kafana yatan bir model arıyordum :) Aklımda gri yada beyaz etrafı kırmızı jant vardı bunu görünce hemen siparişini verdim aldım.
Teşekkür ediyorum hepinize :)
----
Bundan sonra dışta yapacak bişeyim yok zaten ancak motora birazCIK daha müdahalelerim olabilir. Fındık turbomu ceviz turboya çevirebilirim mesela:)
maşallah cok guzel olmus aracınız kazasız belasız
BU arada on farların bi kısmı karartılmıs komple karartılsa daha iyi olurdu gibime geldi Tabi zevk meselesi :) maşallah jantlar gayet guzel :)
Farların tamamını karartmayı düşündümde ancak kapkarada olmak istemedim açıkcası :) ilerde belki onuda yaparım .
egzos manyak olmuş, bravo daki en sevdigim sey ön konsoldaki carbon gorunumlu kaplama,
aracı iyi hazırlamışsın yakından görmek isterim organizasyonlarda.
ön taraf bence çok siyah olmuş
kazasız belasız
jantlar hayirli olsun kardesim..