Güzel araba güzel anlatım maşallah
Printable View
Güzel araba güzel anlatım maşallah
süpperrrrrrrrr
maşşallah kazasız belasız
bu jantlar yerine 16 inc spoon jant olsa daha güzel olur düşüncesindeyim ama hepsi ayrı zevk tabi.. :)
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize beğenmenize sevindim :)
Ramo seninkilerin yanında idare eder işte :)
16 Spoon da var :) belki değiştiririm belli olmaz ama bunlar benim için nokta atışı, çok seviyorum :)
--------------------------
Bu arada momo vites topuzu yerine VTI vites topuzu takılalı çok oldu :) Daha birçok extra alındı ama takılmadı, belki takılacak belli değil, ama takılırsa bi mapper a ihtiyacım olacak :rolleyes:
O hâlde son yapılan uygulamalarla beraber birkaç foto bekliyorum desem..:)
maşallah çok güzel görünüyor honda-tech'tede görmüştüm resimlerini güzel araba kazasız belasız sürüşler...
Harika duruyor jantların rengi nokta atışı ;)
ilk sayfada sondan 3. resim şu :) bu arada kazasız belasız.
http://img715.imageshack.us/img715/2964/124l.jpg
Gokhan abi dikkatli ve kontrollu modifiye anlaısını cokseviyorum .. arabanın sağlığını dusunerek ve nokta atısları yaparak harika sonuclar elde ediyorsun .. zevkle takip ediorum .. Kazasız belasız agız tadıyla bin inşallah ;)
hayırlı olsun daha ayrıntılı fotoları beklıyoruz ısrarla :D
slm oncelıkle aracın namını bılıyoruz fazla soze gerek yok.kardes bo sorum olcak d2 colıoverlarla ılgılı aynı kasadan bendede var d2 colıover aldım ama arka takımın ayarını yapamadık yukseklık alcaklık yarında sıkıntı yasıyoruz onlerdekı gıbı cevırmelı degıl bılıyosun arkalar ve yay bosda kaldı arkaların.bununla ılgılı yardmcı olabılrımısın pm atarmısın.tesekurrler
çok tatlı duruyor..maşallah.
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;) guzel olmus
Maşallah araç çok güzel ama bu resimler bu araca yakışmamış daha detaylı güzel resim istiyoruz arabanın hakkı o :)
Masallah, Arka kare plakalıklı Bagaj kapagından bende istiyorum ufak ama byük ayrıntı :) Allah kaza bela göstermesin. Son fotolarda cok iyi duruyor..
bu arabanın cam filim rengi tr de tek :D maşallah
Maşallah cok güzel yaa benm ies i almadan cok aradım bundan 2004 2renk torpido sunroof flan ama bulamamıstım Allah kaza bela vermesin tadında cok güzel olmus