Merhaba arkadaşlar, aracı alalı yaklaşık 2,5 ay oldu 2.e46 ım.bundan önceki e92 aynı tadı vermedi konfor olarak tekrar dönüş yaptıkherkese keyifli forumlar,saygılar...[IMG]
[/IMG]
Buda yaklaşık 8 ay önceki sapanca faciası ahh ahh
![]()
Merhaba arkadaşlar, aracı alalı yaklaşık 2,5 ay oldu 2.e46 ım.bundan önceki e92 aynı tadı vermedi konfor olarak tekrar dönüş yaptıkherkese keyifli forumlar,saygılar...[IMG]
[/IMG]
Buda yaklaşık 8 ay önceki sapanca faciası ahh ahh
![]()
hayırli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hayırlı olsun Allah tekrar yaşatmasın, e92 den konfor olarak e46 ya dönmenizin sebebini merak ettim doğrusu vede düz vites 3.16i![]()
Maşallah kazasız belasız...
Allah razolsun sağolasın..bu e 92 lerdeki patlamayan lastik olayı lastiklerin sert olması çkurlarda felan çok ses yapıyodu..bunun yüzünden 4 kere servise gittim komple ön takıma baktırdım.lastikleri değiştirmeye kalktım oda olmadı e 46 ya döndük tekrar bizde..gerçi arabasından arabasına değişir belkide bize öylesi denk geldisağolasın
Arabanız hayırlı olsun bizdede aynı paket 3.16 var memnunuz fakat e90 verip konfor için buna gectik lafı ilginc olmuş.Runflat lastiği normaliyle değiştirdiğiniz anda e90 lar yağ gibi oluyor.Benimde evim var sapancada.NAsıl bir kaza yaptınız nerde yaptınız vede merak ettim.Gecmiş olsun.
komple m pakete cevırıp csl 18 jant 5 lıklerle bastınmı tadından yenmez ahh bide en azından 3.18 olsaymış tamammış.yınede guzel masaallah
allah kaza bela versin yawrucum
EDİT: VERMESİN yawrucumknka yanlışlık olmuş valla aceleye geldi özür dilerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)