http://img402.imageshack.us/img402/6180/fotoszq.jpg
Printable View
Arka tampon cok bozmus arabayı bence..
Maaşallah Kazasız Belasız..
Arka tampon değişirse daha güzel olacaktır diye düşünüyorum..
arabanın önü gördüm uuu güzel araba dedim. arkayı gördüm hayır bu o araba olamaz dedim :D arka tampon orijinalle değişmeli plakalık geri açılmalı stoplar beyazlı kırmızılı oem stile dönmeli. o zaman güzel olur işte :D
araba çok güzelde bağaj kapağı ve arka tampon değiştirilerek jdm style yapılması lazım bu arada bagaj kapagını orjinala döndürürsen elimde mevcutt
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin kardeş çok güzel bi araç ii çalışıyor
metin abi bu senin eski araban değilmiydi şimdi hatırladım birde rüzgarlığı vardı bunun
arka tampon alındı..orjinal arka tampon olarak değişecek..bikaç düzenleme yapılacak..
hayırlı olsun ön farları karartabilirsen daha güzel gösterir diye düşünüyom
far karartmayı nerede yaptıracaksın birde arka bagaz kapağı lazım olursa çıkma orjınal var bir tane
Kazasız belasız kullanman dilegiyle...(arka tampon konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim ultra kötü :))
yaa ne arka tamponmuş dışarda bakan gözünü alamıyor arkadaş burda begendiremedik kimseye iyi degiştirelim bakalım neye benzeyecek :)
kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız inş. :) güzel araban var araba şuan yapım aşamasındadır yeni resimleriyle en yakın zamanda karşımızda olacaktır arkadaşlar...