tabii yaa abine bi kare yok
ama kendine sak sak cekiosun :D
yazdim kenara kuzen
ama masallah :D:D
Printable View
tabii yaa abine bi kare yok
ama kendine sak sak cekiosun :D
yazdim kenara kuzen
ama masallah :D:D
maşallahhhhh..
Çok güzel gerçekten araç maşallah dielim ...:)
Rengine Kurban Maaşallah :D
maşallah Allah kazasz belasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah, gerçekten çok diri ve bakımlı bir araç, kazasız, belasız kullanırsın inşallah.
Hiç eskimeyecek bence bu kasa Gsi'lar.
maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
Neden Sen BUnu Yapıyosun Kı Anladık Araban On Numara=) AMa NAzar Deger Kanka Bıraz Pıs Dolas Sunla :D
Bunlarda Bugünden İçinin Tamamen Resmi Ve Ölesine Yeşilköyde Takılırken 1 Resim :)
http://i46.tinypic.com/1zzkkcx.jpg
http://i49.tinypic.com/wu49hv.jpg
yeşilköycü gençlik :D maşallah Ysjye :)
Maaşallah,en şık GSI'lardan sanırım...
41 kere masallah.gsi bambaska bir araç kim nederse desin....
tekrardan maşallah nazar deymesin inş.
MAŞALLAH.....Kazasız belasız....
masallah kazasız belasız
ilk spor arabam 94 senesinde bodruma giderken radara girmistim polisler tebrik almıstım 235 le girmişim :D
kafadan kayması dışında sıkı arabadır senin makine hala aynı kondisyonda:icon_tup:
tertemiz şık maşallah
Aynen Geçiodum Uğradım :)
Eyw Saolasın
O Tadı Almayan Bilemez ;)
Eyw Saolasın :) Öle Olmak Zorunda Zaten Yoksa Binmem ;)
Yok Sökmeik Giderken Alev Alev Yanıo Arkası Tampon Ericek Die Korkuorum Borla Style :P
Dier Arkadaşlarada Yorumları İçin Çok Çok Teşekkür Ediyorum... Allah Razı Olsun Hepinizden :o
Her zamanki gibi yanıyo alet ;) Mahş.
Maşallah allah kaza bela vermesin...İlk fotoya bayıldım....
maşşşallah allah kaza bela vermesin
Kazasız belasız inş. araç gerçekten on numara..
Bu fotolar, aracıma 94 tamponu alma düşüncemi kesinleştirdi, sağolun :D
En kısa zmanda bende eklerim fotoları inş. biraz daha işi kaldı.. :)
cok iyi yaa maşallahh (bu arada avcılarda görüorum galiba arada sırada dogrumudur)
diri araç kazasız belasız günlere
Cokdiri gercekden gecen biyerde gordm ama hatrlamıorm Gsilarn en sevmedıgım yerı direksiyonu emreyede dedım o kadar :):) birde sizin dosemelerinz farklı sanıyorum :S
Masallah Daha Guselı Olamaz Sanırım Egsoz Resmı Yok Mu Kanka :)