olumlu olumsuz yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim plakalık far ve stop konusunu dikkate alıcam. İllaki zevk meselesi ama ben bu görünümü çok istedim ve oldu.
Printable View
olumlu olumsuz yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim plakalık far ve stop konusunu dikkate alıcam. İllaki zevk meselesi ama ben bu görünümü çok istedim ve oldu.
özellikle jant konusu tamamen zevk keyif ve paşa gönül ile alakalı. :)
bu jantlar gerçekten çok güzel. ama bmw ya da mercedes te olmalı bu jantlar bana göre.. daha yakıştırıyorum. o iki markada olması çok daha şıklık katıyor arabalara..
ama başka marka, hele de japon arabaya bu jantlar ya da alman stili uygulamalar olduğunda çok hoşlanmıyorum. gözümü acıtıyor.
dediğim gibi tamamen zevk ve keyif işi bu jant konuları :)
siz de yanlış anlamayın zafer_0403
yok benim için sorun değil herkes herşeyi sevecek diye bir kayde yok yaşamda insanın başına gelir bir şeyi 10 kişi beğenir 1 kişi beğenmez zevk meselesi
Far stop plakalık cok degistirecek ama alcalmak da lazım biraz daha.
Sürtme durumu nedir bilmiyorum su an ama alcalırsa tam güzelligini gösterecek.
Jant göbeklerini de boyamanı tavsiye ederim, siyah da öldürüyor su an.
Son olarak da o duvar gibi lastiklerden kurtulman lazım, takas konusu ac birileriyle takasla derim ;)
yavuz abi durumu biliyosun camber siparişi verdim geldi direk taktım. Emeğimin karşılığınıda verdi şimdi bu iş üzerine yoğunlaşıcam dediğin şeylere katılıyorum abi yardımların için çok çok teşekkür ederim saol abi.
çok güzel vala ofsetli filan bende ipple çekiom baharı:)
iii güzelll