Hayırlı olsun, kazasız belasız..
Printable View
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
eyvallah saol :)
Hayırlı olsun
Hyrlısı olsun kazasız belasız inş...
aha bi citroen daha :)
kazasız belasız kardeşim,güle güle kullan
ama mat siyah konusunu iyi düşün derim ***** yaz geliyor yarım saatte bir elinde toz bezi sürekli etrafında dolaşman gerek ;) pis binerim dersen sorun diil tabide ama hem siyah bide mat olunca bütün tozu gösterecek :(
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kem gözlerden ırak kullanman dileğiyle... :)
Hayırlı uğurlu olsun doğru tercih olmuş :)
C5 im olsa renk değişimine gitsem çok koyu tonda metalık patlıcan moruna boyatırım arabayı siyah gibi fazla mor oldugu bellı olmayan bir tona.. Zevk meselesi tabiki :)
hayırlı olsun.. kazasız belasız..
hayırlı olsun.aramıza hoşgeldin :) arabanın üzerinde tam olarak hangi modlar var biliyo musun?araba ile ilgili kafanda bişey varsa benimle paylaşabilirsin.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım..
kazasız belasız güle güle kullan birde borla egzost takarsan tadından yenmez :)
maşşallah bu geceki rollingte gördüm çok temiz araba sesi süper çıkıyo kazasız belasız.
yaw baya bi karışıklık oldu o kadar evo lar subarular vardı kimsenin rollingini izleyemedik kopukluk oldu gecenin sessizligini bozan güzel aracıızın sesiyle avunduk ;)
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler.
saol dostum :)
hayırlı olsun kazasız belasız.
bncede bu rengı ıyı mat sıyah yapma
mat sıyah olayına bıraz ara verdık zaten.. bellı kısımlarını kaplıcaz sımdılık..
geçen cumartesi b.evler jfk nın orda çete gibi m3 vette camaro sizdiniz sanırm:) ışıklarda
maşallah kazasız belasızkullan, renge de hiç bişe yapma bence harika duruyo.
satılıkta araç sanırım...
:D hayırlısı insallah yeni anketler bekliyoruz sat bi an önce:D
Ne ara aldinda satiyorsun yaw ::)
5.7 motor kardeşim türkiye standartları ***** benzın vergi bilmem ne şimdiden koyayımkı seneye belkı anca satılır :D bakalım ama ıstedığim parçalar gelirse satmam bu arabayı garaja koyarım bi ömür bakar bakar ağlarım :D
Hayırlısı olsun, mat siyah olayına ara vermeniz iyi olmuş. Kazasız belasız.
Maaşallah, kazasız belasız..
Her ne kadar değerini öldürsede bu araçları en rahat galeriye satarsın..
galerıye verecegıme garajımda cürüsün daha iyi..suan satmam zaten aracı keyfını süremedim daha anca yaz sonu verirsem veririm..
maşallah çok sewiyorum c5 leri.. renk konusuna da gelirsek açık renk arabaların koyu renk kaplanmasına karşıyım.. çünkü kapıları açtığınız zaman kendi rengi görünücek ve çok belli edicek kendini.. ama araba mat beyaz olsa hem yıkar ortalığı hem de kapılar açıkldığında gri çok belli etmez kendini.. bence tabi :)
( Nefsi müdafa ) bu her Al-Sat'ta aynı yöntem uygulanır atıyorum 5000 motor bi araç 100.000 liraya alınmış.
kmde 2lira yakıyor vergisi yıllık 5000 Lira bu aracı elden 70.000lira satma şansın var. ama 3 gün ama 3 ay ama 3 yıl :D
Galeride ne yapıyor 50.000lira vererek parasını bu araca bağlıyarak Av bekliyor :)
Ha işin şeyini çıkaran esnaf yokmu tabiki var.
gerçekten temiz corvette hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
kazasız belasız ..
çok güzel bir araç hayırlı uğurlu olsun( biraz geç yorum yaptım ama) ne olursun güzelim arabaya mat siyah yapıp monotonlaştırma.araç harika duruyor orjinal haliyle kalması bile müthiş
çok güzel yorumsuz maşallah
Hayirli olsun arkadasim bncede mat siyah yapma bole cok daha guzel corvette kac model km nedir ?
rüya gibi :)kazasız belasız inşallah:)
amin allah razı olsun cümlemiz kardeşim :)
allah razı olsun saolasın :)
valla o projeyı sımdilik iptal ettik zaten..araç cila ve uygulamayı yiyince yapasım kalmadı açıkcası..
valla çok makbule gecer..pm atıyorum msnimi..
allah razı olsun daha iyileri sizlerin olur inşallah
kaplatma işini askıya aldık zaten kardeşim araç suan 51000 km de :) :)
allah razı olsun saolasın :)