Kardeş hayırlı olsun.Güzel günlerde kullan.Demek bununla aldatıyorsun bizi :) Mariş ne durumda?Duruyor mu,gitti mi?
Printable View
Kardeş hayırlı olsun.Güzel günlerde kullan.Demek bununla aldatıyorsun bizi :) Mariş ne durumda?Duruyor mu,gitti mi?
evrencim maşallah pa'ya. pek tatlı bi citiay :)
megler gelsin bol bol parlasın oda :D
ellerinize sağlık maşşallah
Maşallah Kanka.
10 Numara..
Kazasız Belasız.
Maş Maş. nazar değmesin kazasız belasız günlerde kullanmak nasp olsun kardeşim 106 gtı farklı bi araç benim gözümde herzaman 106gtı mi vtecmi diye arasında kalmışımdır :D
Ah şu far kaşlarıda olmasa :)
Orjinal stopları taktık far kaşlarını sökmek de yolda inşallah :) Değil mi Evrencim :D
abi teşekkür ederim.Mariş biyere gidemez duruyor tabikide :)
batuu olm yaktın başımızı varyaaa :) megler geldi parlatması kaldı onuda yapıcaz kısa
zaman içinde teşekkürler bu arada megler için :)
teşekkür ederim saolun :)
teşekkürler kanka yaza izmit photoshoot bizi bekler inş gelicez :)
abi teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız...GTI ın yeri ayrı vtec in yeri ayrı ikiside
baska dünya bence :)
far kaşları 10 gün içinde mini bir operasyonla sökülücek :)
gökhanım stopları taktık ama içime sinmedi sıfır alıcam kafaya koydum :) far kaşlarını sökücez sonra wax glaze diyorum susuyorum :D :D
---
herkese tekrar teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler ... :)
14/04/2010 OEM stoplarımız takıldı ama içime sinmedi sıfırını takıcaz yakın zamanda bugünden güncel bir resim en pis hallerimiz vize haftası ***** :)
http://img.fotoambar.com/img/00000/0...7497548c5d.jpg
Maşallahı var..
maşallah kazasız belasız...
ledli takma bu güzel olmuş darkred kardeşş
sinan abi teşekkür ederim :)
teşekkürler :)
cihat kırmızı led düşünüyorumda OEM lerle eş zamanlı kullanıcam
3D leri kırmızı led almak için satıyorum zaten :)
teşekkürler tolga arkadaşım eş zamanlı kullanım düşünüyorum :)
LED stop için o kadar paraya gerek yok bence böyle dursa da olur :rolleyes:
ya maşallah kocamanda ama yani ön fardaki ek ne şimdi:D
ön farlar sırıtıyor far kaşı olsa yine iyi.sonar filan girmek lazım siyah zemin.en azından önlerde şart.arkası güzel oem ama ön oem benim hoşuma gitmiyor yinede seçim senin.kazasız belasız tekrardan hayırlı olsun :)
Maşallah diyorum sadece.
Ömer Ben burdan çıkarım yola.Sizide toplar öyle geçeriz Eskişehir'E:)
Arac 98 Model peki kapi ve camurluk citalari sonradan iptal edilip boyandi mi ? Aklima baska bir olasilik gelmedi he? Yada 98'in 2. yarisinda cikan GTI 99 olarak gectigi icin cita yoktu . o halde koltuk dosemeleride farkli? eger oyleyse tabi.
Kardes bi de su kaslar senin hosuna gidiyor mu ya :)
MasALLAH bu arada ..
sinan abininde söylediği gibi aracım 98/2 yarı o yüzden cıta hiç yoktu üzerinde yani ben hiç görmedim cıtalı halini :) 2005-2006 yıllarında aracımın istanbuldan geldiğinde cekildiği ilk resim oradada cıta yoktu ama ben takmayı düşünüyorum kapı cıtalarını :)
http://img691.imageshack.us/img691/4...1174798258.jpg
kaş konusuna gelince kaşları söktüm aslında ama farda cok fazla silikon lekesi kaldı cok daha kötü bir görüntü oluştu özellikle söför kısmındaki farda.O yüzden emaneten tutturdum, tekrar taktım kaşları..
foto kalitesi baya düşük kusura bakmayın cep telefonuyla cekmiştim..
http://img692.imageshack.us/img692/719/16042010153.jpg
bir takım orjinal farla cincık olur :)
1500 kum su zimparasi ile farlari islatarak ve sabirla inceden zimparalayabilirsin.Sicak su kullanman silikonu bir nebze olsun yumusatacaktir.sonrasinda kalin bir pasta gec komple farlara 2 3 kez bastirarak .. Ardindan ise ince pasta veya cila gec .. Duzelmesi lazim ..
Benim farlarim da sararma vardi kas mas yoktu ama ayni islemi uyguladim hem icine hem disina faydasini gordum icini siyaha boyamistim o yuzden ..
Hayırlı oLsun.Maşallah güzel araç.Bayağı oLmuş konu açılalı ama oLsun :D
aöf ydi finaldi yaz okuluydu derken eskişehirde fırsat bulamadım uğraşmak için.
meguiars ta ücretsiz glaze uygulamasına giricek bakım olarak o sırada far işinide aradan cıkartmak istiyorum belki bende siyaha boyayabilirim.
senin aracında gördüm hoşuma gitti denenebilir :D
ama zaman en büyük sorun tavsiyeyi değerlendiricem teşekkür ederim kardeşim :)
kazasız belasız kardesım
maşallah kazasız belasız