konfordan minimum kayıp var...
Printable View
güle güle kullan. en güzel regi almışsın 308deki bence. diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum yay ve led konusunda.
teşekkür ederim:)
yay konusunu araştırıyorum heralde 30-35mm takcam
ledler sökülüyorrrr :)
emek var uğraşı var ancak bence biraz daha profesyonelce yapılırsa daha güzel olur. jant seçimi ufak kalmış ve tip olarak çok sıradan bir jant seçimişsiniz, ledler o farlara hiç güzel olmamış ve tesisat olarakta bagaj panzotundaki eski tarz coaxiallar hiç yakışı durmamış kazasız belasız günlere
Hersey gsel maşallah, araçta çok yakışıklı , ama moda olayı olmamış abicim,ledler hiç iyi olmamış kendı yorumum .
ve artı olarak yay olursa cok daha şık durur...
yay takılsa daha güzel olur ama siz konfor istiosunuz ledleri söküp yola devam :)
teşekkür ederim arkadaşlar ya öyle ahım şahım bir konfor istemiyorum zaten bu arabadanda konfor beklemek doğru değil ama basket topu gibide seksin istemiyorum 3.5luk alcam heralde yayı
Led'leri Söküp Yay'Takarsanız Tadından Yenmez :D
kazasız belasız kullan. çok güzel maaşallah
teşekkürler...
kardeşim araba güzel ama led herkesinde dediği gibi kötü! jant a gelince 17 ile 18 arasında çok arabayı yoracak bir fark yok. tek fark 18 daha güzel duruyor! yay'a gelice benim arabamda da 5 lik H&R yay var 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir şekilde sorun yok! aksine yol tutuşu daha da güzel oldu. kesinlik tavsiye ederim. SONUÇ: 18 jant 215/40 olucak ve 5. lik yay bak araba nasıl değişecek ;) Kazaszı belasız kullan
emek harcamışsınız sonuçta stock binmekten iyidir hayırlı olsun kazasız belasız
teşekkürler şimdi kararsız kaldım 3.5 ile 5 cm arasında