xhzxdhczxshxchcx
[/B]
kazasız belasız ...
dizeline 5 sene bindim tam
Yalnız izmit zaten app fontta basmıyormuydu
+birde yan çıtalarıda taktırabilirsin fiatın nedense 2005ten sonra sökütüğü kısımları hani![]()
Sağolun Teşekkürler .
Dizelini Almak İstemedim. Benzinli Daha Makul Geldi . Az Harcıyor Bana Göre .
İzmit App Fontta Basıyor Ancak Farklı Olmak İçin Bastırmıştım . Boşa Bastırmadım . Şimdilik Odamda Asılı DuruyorHangisi Güzel Olursa Onu Takıcam .
Yan Çıtalara Gelince Gerek Yok Bence . Zaten Arabanın Renginde Fazla Belli Olmaz . Böyle Daha Güzel![]()
New Toy! - 41 AJV 325
bende yeni sattım
abartmadan şu şekil bir şeydi benimki
maksat göze kötü durmasın
http://www.sahibinden.com/albea_1_3_...XQQdisplayitem
Güzel proje listeye bakılacak olursa sonuç iyi olacaktır maşallah![]()
umarım listeni bir an önce hayata geçirirsin ancak filtre olarak k&n tercih etmen daha iyi olacaktır kazasız belasız günlere
Herkese Teşekkürler . Allah Size Daha İyilerini Nasib Etsin
Güzelmiş Araç.Hayırlısı Olsun
Sağolun , Teşekkürler. Fazla İndirmek İstemiyorum Aracı . Enine Boyuna Düşündüm . Rahat Edemeyeceğimi Düşündüğümden 3.5 Cm Yay.a Karar Verdim . Hiç Değilse Leylekliğini Alır .
Rengi Açıkçası Yalan Söylemeyeyim Denk Geldi. Tek Olan Araç Buydu . Ucuzada Aldım Doğrusu . 18.650 TL. Ye Kasko Dahil Benim Oldu .
Şu An Düşünme Pozisyonundayım . En İyisi Hangisiyse Onu Uygulamaya ÇalışıcamYorumun İçin Teşekkürler
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
kazasız belasız maşallah palio albea lar 3.5 cm ile hiç dusmuyor 5 cm yaylar bile öyle
Sağolasın , TeşekkürlerÇok Fazla Düşürmeye Niyetim Yok Zaten İdeal Boyda Düşse Yeterli . Reptile Olmayacak Yani . Leyleklikten Az Bişey Kurtarsın Kendini Yeterli . 1-2 Sene Sonra 99-2001 Arası Honda Civic Sedan 1.6 Manuel Almayı Planlıyorum Zaten . İnşallah İstediğim Gibi Olur.
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)