Çok beğendim kardesim süper olmuş. Maşallah ;) hersey tam kıvamında kalite kokuyor. Kazarız belasiz günlerde...
Printable View
Çok beğendim kardesim süper olmuş. Maşallah ;) hersey tam kıvamında kalite kokuyor. Kazarız belasiz günlerde...
çok tatlı olmuş :) 40binkere maşşallah.
çok güzel olmuş soner abi maşallah:)
Amaaaan :) Geç de olsa çıtırdan böyle güzel fotolar görmek de güzel :o
Abicim maşallah harika görünüyor nazar değmesin :)
Sagolasın Baran, arka camlar fabrikasyon 1 numara kıvamında.. Kapı camlarıda kendiliginden kararıyor gibi :) Aslında ön camlarıda arkalarla uyumlu hale getirmek lazım. Cupra lipi uyuyor buna. Bende zamanında aldım ama taktırmadan hediye ettim.
;)
Eyvallah çok sagol.
Teşekkür ederim.
Eyvallah Yasinim ;)
Sorma yiit' kardeşimin yanına bi gidebilsem çekecek fotografları ama zamanı tutturamadık bi türlü. SAgolasın Gökhancım
Güle güle kullan abicim önler biraz daha basılabilir aslında
maşallah çok güzel
Offf bea yanıyor..
maşallah abi çok iyi olmuş kazasız belasız kullan yalnız kafayı biraz daha basma şansın var en azından 1.5-2 parmak daha indir
jantlar resmen aracı göstermiş, maşallah kazasız belasız..
Çok güzel olmuş maaşallah Soner. Herşey yerli yerinde, olması gereken kıvamda ama bence yandaki ABARTH yazısı olmasa, sadece şerit olsa daha güzel olurdu.
Kardeşim çok sagolasın. Evet bende düüşünüyorum onu kısa zamanda yapıcam zaten.
Daha iyileri sizin olsun sagolun.
Yektam biraz bagırıyor o yazı orada haklısın. Ama hazır buldum bunu,güzel duruyor diyen de var sök diyen de... Gerçi benim hoşuma gidiyor ama bakalım hayırlısı..
Abarth-madan çok sade ve güzel olmuş gerçekten :)
ön tampona dilli birşeyler lazım ama
Maşallah
Cupra lipi çok güzel durabilir. Kazasız belasız kullanın inşALLAH.
maşallah kanka,tam kıvamında olmuş:icon_tup: