maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
Masallah Harıka olmus Jantlar :)
maşallah cok şık olmuş:icon_tup:
Hayırlı olsun soner sonunda değişim başladı. Maşallah
amirim muhteşem olmuş,Allah nazarlardan saklasın:)
masallah sevıoyrum bu araclar bırde yere basınca on numara duracak
maşallah nokta olmuş. yaylar yeni takıdı ise 1 , 1.5 cm kadar düşme yapar kanımca..bnm h&r ler 1 ayda 1.5 cm farketmişti.. maşallah kazasız belasız..
Maşallah harika olmuş kazasız belasız
Allah razı olsn arkadaşlar sagolun...
Yalnız en yakın zamanda rot balans olayına girmem lazım telefon gibi titriyor araba :)
aynalar italyan bayragi rengi,israrciyim halen.
çok yakışmış jantlar bu arada beyaza boyamayı düşünüyormusunuz jantları :) birde araba yüksek kalmış biraz, bi arkadasımız demiş 1-1,5 cm daha düşer diye bu konuda bi bilgim yok ama biraz daha reptile olması şart bence :) kazasız belasız
çok şık olmuş gerçektende maşallah :)
Kanka aklımda var o da. Kırmızıyı çok istiyordum aldıgımdan beri, bi de bunların esseesse diye bi modeli var.. 1.4 turbo 195 hp, onların dikiz aynalarında imzası var yavuzun koydugu fotoda ki araba.. inşallah öyle bişe yapacaz
Ne kadar düşerse o kadar sıkıntı... En nihayetinde jantlar 18'' :)
AKlımdakileri bir an evvel önce yapayım, devamında HR marka yay'a geçiş yapabılırım...
Eger ki coiloverlar yurtdışında ucuzsa öyle bişelerde olabilir
olum at seyine konmus sinek gibi kalcak sadece aynalar kirmizi olunca,bak yavuzda mor dedim jantlara mor dedim gitlan dedi deli dedi onu dedi bunu dedi sonra yorumlar guzel gelmeye baslayinca iiki yapmisim dedi:) arabana uymaz tek kirmizi ayna,diceksin kaliperleride yaparim..ulan o zmn kaliperliride italyan rengi yap,aynalarida..:) ama aynalar her n olursa olsun italyan bayragi rengi yap,hatta ic dikiz aynasinida cikartip ayni sekilde sticker ile kaplatabilirsin.marjinal olunlan azcik.
Harbi iyi olmuş jantlar elinize sağlık çok sıkı duruyor ;) Maşallah :)
Dogukanım bi sonraki adım belli zaten :)
Direk beyaz ve arkaya tozluklar...
http://i48.tinypic.com/sv57hx.jpg
soner saçmalamayın jantlar tabiki beyaz olması lazım :D hatta o sıradanlığı atmak için kesinlikle resimdeki gibi kırmızı şeritler ve çamurluklardaki siyahşerit parça neyse olması lazım :D artık bku çıktı nası olsa :D
Araç Çok Güzel Maşallahı Var :) Bir Zamanlar Çok Heves Ettim Bunlara . Beyaz Olucaktı Çift Kapı 1.4 Benzinli :) Param Olsa Şimdi Punto Evo 1.4 105 HP Alırım :) Kazasız Belasız :)
erayla konus ole bi dusuncen varsa,hallederiz ltd.sti.wrx.tdi.fsi.multijet.(body)
Aklımda neler var da bakalım :)
Ayna kaplama kaç para Onurum ya :) her hafta başka renge kaplarız nolacak ak :)
Jantlar cuk diye oturmuş maşallah :)
bagal logosunun 10 cm altına 5*5 boyutunda italyan bayragı yapsan on numara olr
Maşaallah, yaptırmadan 1 gün önce genel sohbette "yarın arabamda büyük değişiklikler olacak" tarzında bi cümle söylemiştin. Dikkatimden kaçmamıştı. : ) Çok sevdiğim bi jantı çok sevdiğim bi arabaya takmışsın, tekrardan maşaallah :)
kazasız belasız kardeşim çok şık gerçekten...
Sagolun beyler cok tesekkur ederım
Aracın benzinliyse ve dizel yayını taktıysan, ya da grande punto çapraz tablosunda Corsa D yayı taktıysan 5Cm.Sportline Kit seni tatmin etmez...Aracın daha basık ve basıklığına rağmen konforlu olmalı...
41 kere maşallah
Maşallah kalite herzaman kalitedir ;)
bi janta 120 mesaj.. BAk düşün millet ne zamandır beklio abi :D
Helal olsun başladın ya gerisi gelir artık.. GAyet şık olmuş.. :) Maşallah..