Abi bence hiç oynama bu şekil süper.Hatta arka bagajdaki tüm pug ve 106 yazılarınıda tak derim bulup.TC çok güzel makinadır eskidende öyleydi şimdide güzel :) Pug stickırını çıkartıp arka yazıları koyarsan nokta olur bence Soner abi :) Maşallah
Printable View
Abi bence hiç oynama bu şekil süper.Hatta arka bagajdaki tüm pug ve 106 yazılarınıda tak derim bulup.TC çok güzel makinadır eskidende öyleydi şimdide güzel :) Pug stickırını çıkartıp arka yazıları koyarsan nokta olur bence Soner abi :) Maşallah
kazasız belasız çok şık aracın orj rengi ney acaba?
Daha önce yaptığım yorumu biraz değiştirmek istedim abi senin aracın orj bir araba yan çitalar olmasaydı 306 jantlarını sökme derdim stickeri zaten sökücekmişsin orj jantları orj farları orj stoplar kalsın 10 numara orj bir 106 olarak devam etsin..106 GTI da 306 jantı angel felam çok demode oldu bana göre ne kadar orj ve basık olursa o kadar iyi olur kazasız belasız..
Eyvallah cihan kardeşim;o senin güzelligin;fikırlerin benim için önemli biliyosun ;) yaşlanıyoruz artık yaa yavaş yavaş 48 000 bin olduk yaa...:mad:
orjınal rengi; bal köpügüydü ; Orjınal rengı altta duruyor araç kaplama yapılmıştır:)
Evt fatih;şuan yapmam gereken orjınal farları karartıp takmak ve yaylar 3;5 dan 5 e çıkartmak olacak;yorumların için teşekkürler kardeşim...
Soner abi aracın çok güzel.Sadece o arka çamurklarda duran 2 adet büyük aslan logosunu çıkar bence..Onun dışında yurt dışındakı o stoplar çok yakışacaktrı..
Soner abim saolasın :) 49 bin e üzülüyorsan biz napsaydık abi biz kendi km lerimize iyi diyorduk seninkine azımız açık bakıoduk resmen :) Arkadaki sticker kötü dğeil gayette hoş duruyor ama araç o kadar düzgün ki göze batıyor sadece :D
Bence komple orj. karartma farlar amerikan yan sinyaller sarı ve önlerede aynı işlem + dediğin gibi 5 lik yay koni of diyorum ağlatır :)
bence 106gti yandaki siyah çıtalar olduğunda daha güzel görünüyor...
jant olarak cc jantını ayrı bir severim , ama olmayacaksa da orjinal jant + yere inmek tek doğru işlem...
far ve stopları da kesinlikle oem kullanmanı tavsiye ederim
bence 106gti , orjinaline ne kadar yakınsa o kadar güzel oluyor...
bu arada kazasız belasız inşallah :)
Sticker haric guzel arac masallah. Stoplar hakkinda arkadaslarin yorumlarina katiliyorum o resmlerdeki stoplardan bulabilirsen super :)
Oem Stop iyidirrrrrrr :) Ki onlardan takan görmedim Tr'de bulmayada kasma abi 106 da orj stop gibisi yok ;)
araba 10 numara hiç bir şeye ihtiyaçı yok bende güle güle kullan.
Ne yapılırsa yapılsın 106 gti her türlü güzeldir :)
maşallah kazasız belasız
6. sayfadan geriye gidiyim dedim sticker kustum ilk sayfaya kadar
Az once taksimin arka sokağında gordum maşallah :)
Evt taksim/beyoğlu biim mekanler ;)