Murat abim bu araba Türkiye 'de kimin hakkı deseler ' seni gösterecek 100 lerce kişi çıkar herhalde :) Sana çok yakışıyor abi. Daha görmek nasip olmadı ama yine de cok mutluyum efsanenin sende olmasına. Özledim bu arada abi,iyisindir umarım.
Printable View
Murat abim bu araba Türkiye 'de kimin hakkı deseler ' seni gösterecek 100 lerce kişi çıkar herhalde :) Sana çok yakışıyor abi. Daha görmek nasip olmadı ama yine de cok mutluyum efsanenin sende olmasına. Özledim bu arada abi,iyisindir umarım.
abi sen keiichi yi 89 yılında galant vr4 kullanırkenki videoyu gördün mü toprakta :)
Görmedim kardeş.Keşke link ekleseydin görseydim.Ama sanırım sen usdm in artısı konusuna takılmışsın.Ben bence artı dedim kardeş :) Bir çok meraklıya kalsa benim aracın klimasını, cam motorlarını, arka koltukları vs. söker öyle binerdi.Ama ben böyle seviyorum.O yüzden artı dedim :)
Sağolasın kardeş :)
En çok Timu seviyor bence :)
Maşallah... Kazasız Belasız
beygiri tork u cc si nedir abi maşallah canavara
boya kendine gelmiş maaşallah allah kaza bela vermesin.
2011 Temmuza kadar Konya'da idim ama hiç denk gelmedi bu Galant, görsem dikkatimi çekerdi kesin. ;)
Motor kodu nedir acaba? 6A12 mi, yoksa 4G63 mü? Ruhsatttan motor nodan bakabilir misiniz? (son 4-5 haneye gerek yok, gizlilik açısından)