Türkiyedeki en düzgün işlemler yapılan ZZE112..
Senin açtığın yolda, tecrübelerinden yararlanarak ilerliyorum bende ufuk..
Umarım böyle corollalardan daha fazla görürüz..
Printable View
Türkiyedeki en düzgün işlemler yapılan ZZE112..
Senin açtığın yolda, tecrübelerinden yararlanarak ilerliyorum bende ufuk..
Umarım böyle corollalardan daha fazla görürüz..
ufuk massallahh gercekten ıyı bı corolla... turkıyede senın gıbı corolla ıle ugrasanları gorunce mutlu oluyorum :)
maşallah güzel olmuş yanlız bi kaç gözüme takılan şeyi söyleyim, ön tamponun orta ızgarası çok basit durmuş ona oto süslerden filan güzel baklava dilimli plastik ızgara alıp takarsan güzel olur, arkadaki toyota corolla yazılarını, plakalalığı sökersen ve bagaja da m3 çıta dedikleri silikon çıtadan yaparsan çok daha güzel olabilir düşüncesindeyim he bide arka tampondaki siyahlık biraz sırıtıyor tek siyah kısım orası kalmış çünkü. tekrar maşallah önden çok güzel olmuş ama arkaya da el atmak lazım
sağol cem sandalyeden düştüm :D
teşekkürler
evet orası biraz garip duruyor yandaki orjinal malzeme ile ama yakın zamanda sökücem onlarıda sis farlarının eksiklerini tamamlıyorum.arka tamponun çıkmasını alabildim zaman bulupta uğraşırsam boyayım takıcam
Maşallah Ufuk bu kasaya bilinçi uygulama yapan nadir kişilerdensin kazasız belasız.
Maşallah çok güzel duruyor
vayy bee özledim bende corollamı maşallah kardeşim..
Maşallah..
elinize sağlık maşallah çok hoş olmuş
Mükemmel olmuş gelişmeleri bekliyoruz
canavar canavar :)
Maşallah Ufuk'cum...
Tertemiz , kaliteli parçalarla yoğunlaştırılmış , içine sevgi katılmış bir Corolla görmüş olduk :D :D :D
Maşallah :)
teşekkürler
teşekkürler güzel şeyler yaparız inşallah
canavara gönderdiğin sol gözü aldım :)
teşekkürler panpa sevmeden zor olurdu :)
teşekkürler
kardeşim maşallah.
egzosa bi şekil verip çapraz çıkaralım ölümüne, düz kalmasın ya :))))
ufuk hani video olmuyo böle :D kargoda sıkıntı çıkmadı demi işini görür inş. :)