gule gule kullanın, kazasız belasız...
iyi dilekleriniz için teşekkürler..
modifiye olarak neler yapılabilir fikirlerinizi alabilirmiyim?
sade bi modifiye bahsettiğim herhangi bi boya gerektirecek değişiklik olmamalı yanişuan boyasız duruyo bunu bozmak istemiyorum..
cam filmi - 16'' ya da 17'' jant, lastik - spor yay - rs spoiler - st 170 siyah zeminli far grubu - led stop - yan camurluk sinyalinin beyaz olanıyla degiştirilmesi olabilir...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
ilginiz için teşekkürler.. cam filmi diyince duygulandım 2007de arka camlarda ve üçgen camlarda açık siyah kapılarda araç renginde ziebart vardı ceza yiyince sökmek içime pek oturmuştu..![]()
jantlarla ilgili zaten hızlanması yeterince tatmin etmiyor iyice hantallaşmasına sebep olurmuki yada 16" 17" daha hafif jant bulunabılırmiki?.. diğerlerini hazıranda planlıyordum bende zaten teşekkürler yeniden..
agır jant tercih ederseniz ister istemez bi hantallasma yasarsınız, kaliteli jant tercihiyle bu sorun ortadan kaldırılabilir, örnek olarak Oz un modelleri...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
kazasız belasız.
Allah Kaza Bela Cıncık Gibi Birdaha Stock Foto İstemiyoruzBir An Önce Değişikliklerle Bekliyoruz.
bugün sıkıntıdan 2 fotoğraf çekmiştim ekleyim güncellensin bari.
2resmide ingtiagram'a atmıştım efekt falan şey oldu. orjinalleride;
ilk resimleri 2010da eklemişim araç 2004 model 2006dan beri bizde. Stock oğlu stock. öylede kalacak gibi görünüyor yada en fazla yay falan olur muhtemelen..
![]()
Stock kalsın istiyorsanız en azından amerikan park xenon sis vs yakışır![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)