Eywallah tşk.ler :icon_tup:
arkalarada kamber wermek lzm cihanım :)
inat etme senide aşırı beslemeye geçirelim :D
Herhangi birinin Senden Nefret etmesinin iki Sebebi vardır ; .. ya Senin gibi Olmak istemesi , yada sana Sahip olamaması ...! (yada senin sahip olduklarına sahip olamaması)
bu sözü face de gördüm ve çok beğendim cihanım.. parantez içindekini ben ekledim. herşeyi anlatıyor sanırsam ;) ipimle kuşağım ....... modeli takılmaya devammm benim bi tişörtüm var europayla resim çekilmiştim hatta " beni çekemeyen anten taksın" yazıyo. izmite geldiğimizde yanımda getireyim de gazoz kapağı niyetine bi resim çekersin photoshopmu diye bile bakmazlar..bakamazlar ahahahha
"Beni çekemeyen anten taksın" ha :D Güzelmiş... :icon_tup:
Maşallah gercekten çok güzel olmuş kazasız belasız kullan kardesim
Bi tur versene :)
Kankaaaaaaa :D Sana değil 1 tur 1 ömür verilir al senin :)
Çok tşk.ler sizede kazasız belasız :)
Kanka hay çok yaşa :D Kimsenin gözü kalmasın kanka ne diyim bizim olan tüm kardeşlerimizinde aynı zamanda kimseye tarzımız olmaz ama millet anlamıyor işte :)
T-Shirtü getirirsin kanka giyer bi foto çekeriz :D :D
Kanka arkalarada vericez mayısı bekliyorum :D :D D.günü hediyelerimi alıcam :P Yok bi arkadaş gelicek onunla çözücez o olayları :)
Ben her zaman N\A cı olucam diye düşünüyorum seviyorum ciğerle gitmeyi ama turbo ya bikere binersem bırakamam biliorum onun için helal spec devam :D :D :D
Eyvallah Cihan'ım :) O kadar yakından takip edipte göremeyen nadir insanlardanım sanırım :)
cihan aynı tshrt bende de var kanka :D :D
süperrr be abiii bi ramo Sİ bi bu...:D kazasız belasız ...:)