Allahım senidee arabanı daa kazalardan belalardan korusun kardeşim. bitsede dualar etsek diodum. bitti sayılır. ettim duamı valla.. güle güle bin inşallah arabana.. çok güzel olmuş nazarlardan korusun allah.. görüşmek ümidiyle.:icon_tup:
Allahım senidee arabanı daa kazalardan belalardan korusun kardeşim. bitsede dualar etsek diodum. bitti sayılır. ettim duamı valla.. güle güle bin inşallah arabana.. çok güzel olmuş nazarlardan korusun allah.. görüşmek ümidiyle.:icon_tup:
NAZAR DEGMESIN :)
http://img93.imageshack.us/img93/769/3630nazar.jpg
masallah cihan kardes guzel olmus
Gercekten cok guzel olmus..
Yıne soluorm.. Emege saygı..!
MASALLAHH... :icon_tup:
cuma kaşamı izmitte gördüm yanılmıyosum NCTY nin öününde geçti gerçeketn çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler....
maaşallah cihan çok güzel olmuş allah nazardan saklasın
masalah kazasız belasız
kesinlikle çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
allah kaza bela göstermesin tek kelimeyle kusursuz
masallah harikulade olmus resmen :) Allah nazardan saklasin..
Arkadaşlar hepinize çok tşk. ederim :) Elimizden geleni yaptık oğlumuza şartlar daha müsait olsa daha neler çıkarırızda bu imkanlarla anca :)
Ama daha bitti diyemem çünkü daha bitmedi ne süprizler sizi bekliyor görüceksiniz yakında :) Tekrar hepinize çok tşk. ederim daha iyilerini Allah sizlere nasip etsin tek tek Allah hepinizden razı olsun iyi dilerkleriniz için :)
Ömer kardeşim sana ayrıyetten tşk.ler :) Görmediğim kareler vardı aralarında :) Faruk kardeşimede çok tşk.ler :) Her zaman birlikteyiz Allah kardeşliğimizi bozdurmasın iyiki varsınız :) Sizinde çok emeğiniz var araçta
Bildiğin yanıyor, renk duruş görünüş sağlam oğlu sağlam:D:icon_tup:
Fotoğraflar'da fena olmuş..;) öme-R adaşımın ellerine sağlık:icon_tup:
Geçen yaz izmitte durup tantuni yemiştik, lastikte kaçırma vardı bi dayıda tamir ettirmiştik:) İlerde kısmet olursa gelip sizlerle tanışıp bu vesile ile esayı'da yakından görüp incelemek isterim..:icon_tup:
Kazasız sürüş'ler ALLAH kaza bela vermesin maşallah diyelim.:)
Adaşım, her Zaman bekliyoruz Adaşım.
Bak Bunu Dedin, Benim Kalbimi Kırdın.
Geliosun Tantuni Yiosun, Bizim Haberimiz yok.
İzmit Sınırlarına Adım Attığında Haberimiz Olsun. Her türlü Ağırlar, Yer İçirir Gezdirir Göndeririz :)
Ne Demek Yavrum.
Ben Sizler İçin Varım :rolleyes::hahaha:
maşallah kazasız belasız cok güzel oluş spoon spoiler ile son nokta olur
Maaşallah Allah Kaza Bela Vermesin..
10 numara olmuş :)