spoon spoiler yakışmış walla ömer spoon spoilerle detaylı foto istiyoruz :)
spoon spoiler yakışmış walla ömer spoon spoilerle detaylı foto istiyoruz :)
spoon cok yakısmıs ;)
Maşallah
vilayet-kandıra arası ne gidiyor be.
Spoiler ile daha da güzelleşmiş :) Tekrar maşallah :)
Çok tşk.ler :)
Saol kardeşim.Ne zaman gördün tek miydim napıyordum? :D Dışardan çok merak ediyorum kendimi
Tşk.ler kanka :)
Saolasın
Her zaman başımızın üstünde yeriniz var tşk.ler :)
Eywallah kardeşim AŞIKIM AŞIK :)
Saolasın bebeğim benim .Taktım ama bi daha sökülmez walla çok fena silikonladım uçmasın diye :D
Allah razı olsun çok tşk.ler :)
Kardeşim Allah razı olsun sizin beğenilerinizle buralara kadar geldik ;)
:D Bende seni arıyorum kanka orda bakındım dükkanın oralara en son arabanın oraya gidiyim dedim bi baktım arabanın yanındasın :D
Ellerine sağlık kardeşim benim.
Cok guzel oldu..
cok cok guzl oldu hatta..
maşallah:)
Yakında çok farklı işlerle geliyorum haberiniz olsun :) Plan projem komple değişti.
Yüce Allah'ım kalbime göre veriyor Allah cümlemizden razı olsun değer bilen arkadaşlarımızdan dostlarımızdan :)
2 araç hazırlayabilirim birine bugün başlıyorum diğerine başladım 1 hafta önceden :)
Bugün diğerine başlıcam inşallah eğer öyle olursa çok farklı planlarım var Tr'nin en temiz araçlarından birini çok güzel hazırlıcam inşallah :)
Hakkımızda hayırlı olsun Allah kalbi yüreği temiz olan tüm arkadaşlarımıza çok daha güzel işler nasip etsin :)
Siz biraz üzülebilirsiniz olucak duruma ama emin olun çok daha güzel işler nasip olucak inşallah :icon_tup:
Allah razı olsun kardeşim :) Çok farklı planlarım var artık bi telefon geldi şimdi can ciğer kardeşimden :icon_tup:
Tekrardan guzel seyler yapacağına emınım kardesım..
Allah utandırmasın..
Bu Si benim olsa ne güzel olur:) 2-3 sene satılmazsa talibim :D
Ömer tam arkadan fotolarını istiyoruz :heyoo:
maşallah çok güzel oldu günden günede güzelleşiyor . kazasız belasız bol keyifli gazlamalar
Allah razı olsun tşk.ler :) Sözlümün memleketi Antalya bakarsınız yazın kalkar gelirim :)
Ayıp olmuyor mu gardaş? :D :D
Kanka walla değişik planlarım var yetişemezsin sanırım :) ALlah daha iyileirni size nasip etsin :)
Arkadaş dün diyorki kanka sok bunu garaja kalsın alalım bi araç sana onla takıl 3 4 sene sora çıkartırsın bunu diyor :)
İmkanım olsa ne PE 411 plaka 106'tımı satardım nede bu aracı satardım yemin ederim!
Allah razı olsun :)
Arabaya bakmaktan sana bakamadım kusura kalma :)
aynı soruyu sordum bende si satılıyo mu duruyo mu :D si duruyo 2 araba mı aldın aldıysan markaları ne falan fişman baskın yaptırtma bize :D
Guzel Seyler Olucak Ins;)
Bekleyın COk Yakında Paylasır Sızlerlede :)