mümkündür abicim ama sonucu bellie bea ne gerek var yani:)
Printable View
Sıkıntı Olcagını Sanmıyorum Kanka ;)
Gelın Artık :D:D
aha sanada bulaşmış bu burgazlılarda moda oldu 4 kişi ile araba denemek hehehehe:D
Maşallah kanka çekmişsin yine, yalnız bu 106'ya bayıldım. 106 olup favorim olan ilk 2 araç da sizde ne kısmet :)
Güzel yürüdüğünü hep duyardım ama bu akşam hem güzel kardeşlerimle tanışma hemde LT yi canlı canlı görmek nasip oldu.. :) , kırmızı 106 yı hiç alakasız geçti yaw... TypeR lada 3 sonuna kadar kafa kafaya yürümesi cabası.. Güzel güzel.. Maşallah.. :) :)
Bende az önce msnden aldım haberleri.Bir maşallahta benden:)
3.vites kapris yaptı , yoksa çok güzel yürücektik.. RC yi yarın yıkatıyım , paklatıyım da kaprisi bitsin..
Evet naz yapmış duydum.Naz yapmasa sonuç daha olumlu olurdu gibime geliyor.Şahsi fikrim sonuç değişmez ama ara daha az olurdu yönünde.
Benim fikrim biraz daha farklı , 3.vites sonuna kadar avantaj 106 da.. hafifliği ve kısa şanzımanı ile güzel işler yapar ama 3.bittiğinde avanyajıda bitiyor , bu sefer RC nin büyük hacimi ve daha güçlü oluşu 4 ve 5 te geçilmemesini sağlar gibime geliyor... Bundan sonra sıkıntı olmaz zaten ara ara buluşur deneriz :)
Aynen :) Bende oralara esip geldiğimde görüşelim tanışalım:) Mustafa Cİhan Ömer falan herberaber toplanıyoruz zaten genelde
Geldiğinde , Cihan ların bir telefon açmaları yeterli olur..
Eyvallah.Ben geldiğimde baskı yaparım onlara arayın diye :)
Kocaman Masallah LT Mıse :)