maşallahı var abi aracın.kemalcanla beraber geldiğimdede incelemiştim uğraşıyordunuz.çok emek var belliki.allah emekleirnizi boşa çıkartmasın.
Printable View
maşallahı var abi aracın.kemalcanla beraber geldiğimdede incelemiştim uğraşıyordunuz.çok emek var belliki.allah emekleirnizi boşa çıkartmasın.
Kolay gelsin. Ayar aşamasında herşey iyi gider.
merhaba bu araç sahibindende satılıklar kısmındaydı sanırsam sonradan kayboldu akıbetini cok merak ediyordum iyi oldu burdan paylaştığınız bende 1991 gls yı turboluyorum şu an sonuçlardan haberdar ederseniz sevinirim.Bu arada çalışmanız çok güzel görünüyor ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
teşekürler arkadaşlar bugün şöyle bi çıktık araçla yeni megasquirt beyinle ayara ,çok güzel gidiyo şimdilik bi sıkıntı yok 1 bar bastık tabi daha sonrasında 1.7 1.8 bara kadar çıkacaz inşallah
buda ilk video
http://www.streetfire.net/video/mega...bo_2049132.htm
maaşallah 10 numara olmuş mustafa abi allah kaza bela göstermesin.
yok usta nedemek alırız tabi al sana ilk video 08 barda 60 lık eksoz vardı şimdi 76 lık kople eksoz yapıldı onuda koyarız
http://www.streetfire.net/video/ford...rth_719626.htm
güzel güzel güzel bu proje cok heyecanlandırdı beni piston bende wiseco kullanıyorum motor bu hafta binecek kısmetse siz nede olsa tecrübelisiniz varmı aman dikkat et dediğin bir şey ?????
orjinal conta orjınal yataklar hepsını buldum
yok ben orjınal conta ve plate kullanıcam .neden saplamalardan kestırdın sıkıstırmayımı dusurmek ıstedın.Scorpio ile motor aynı zaten değil mi?
blogla kapaktan biraz alınca aşada paslı yere denkgeliyo sıkarken plate kullanırsan kestirme takacan pistonlarda sıkıştırma düşükmü yoksa düzmü yukarsı eğer çukursa piston bence plate kullanma derim drek celik conta koy zten düşüyo sıkıştırma
blok aynı scorpioyla ama yeni model scorpiolar var 16v onun contası süper bence
hayırlı uğurlu olsun emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah ..
ama benim araç 8v nasıl olacak 16v contası sıkıntı cıkar delikler karşılamaz tahminim.Wiseco da düşük sıkıştırma piston yoktu bende orjinal sıkıştırma aldım plate ile sıkıştırmayı düşürecem.Kapak bayağı işlem gördü dolduruldu tüm çürüklerden arındırıldı daha önce antifriz pek kullanılmamış sanırsam oda çürütmüş çoğu yeri.
bizimde 8v farketmez istersen 16v kapakta yapabilirsin contada fark yok bizede 16v conta var çelik cok daha iyi olur kapaga koydugun plate kaynakmı yaptırdın yoksa alt üst contamı koyacan bence iki conta koy celik daha iyi olur
bu arada beyin napacaksınız enjektör falan