Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar :)
Printable View
Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar :)
Sydney'de yollar nasıl bro :D
Balkonda bi sigara icimi zamaninda en az 20 farkli arabanin cuflama sesini duydugumu soylesem inanir misin ? Araclarin %60'i turbo desem inanir misin ? Ama herseye ragmen maximum 1km tapa gaz gidebilirsin desem inanir misin :D
Yani altinda Ferrari olmus faydasi yok , gaz-la-ya-mi-yor-sun! Kirmizi isikta dururken arabadan inemezsin bile boyle b*ktan bisey .. kurallari cok kati .. Ama ehliyeti 30 dakikada aliyosun tam 5 dk :) toplam islemler yani ..
Araba surmeyi biliyor musun digen yok. cok basit 6. soruyu kendi ana dilinde pc de cevaplayarak aliyorsun :)
Ben turboya turbo demem,turbonun zevkine ibreyi indirerek bakamadıktan sonra :p Bu nasıl bi sistemmiş bro...
Sen peki hâlâ almadın mı bi canavar Sydney'DE bro? :rolleyes:
Bu aracı aldığımız ilk günden beri inanılmaz bir emek harcayarak böylesi muazzam bir güzelliğe kavuşturan Alp kardeşimi kutluyorum.Değil Ankara'nın,Türkiye'nin en temiz ve de en zevk dolu 106'sıdır ZT106...
Maaşallah :icon_tup:
Sağolasın kardeşim benim,senin yardımlarınla bu noktaya geldi ZT106 :heyoo:
far stop harici araç güzel maşallah
YUSUF kardeşim,stoplarda zevkler farklı olabilir ama Morette'ye laf yok :allaalla: Hele bir de orjinalse :icon_rule
Şaka bi yana teşekkürler :icon_tup:
APP ler çok yakışmış...
çakili foto on numara :)
masallah araca çok şık bi makina gerçektende her 106 sahibinin olmasını isteyeceği güzellikte
Maşallah aynı güzellikte 38 plaka vardı siyah o mu yoksa?
laguna lipini buldunmu abi :) :)
Şu lipli resmi de bi koy da,duruşu görsün millet :icon_rule
Maşalah cok hoş kule gergisinden varsa banada haber edin :D
güzel araç
Alem kalite görsün ;)
Estafurullah NazmInside,senin yaptığın işlerin yanında bizim kalitemizden ne olacak...Her zaman bişeyler yaparken desteğinle yanımda olduğun için de ayrıca teşekkürler :heyoo:
allah kaza bela vermesın kardesım tek 106 zt106 :)
maaşallah hayran kaldığım 106 lardan biri kazasız belasız :)
güzel gözüküyor,kazasız belasız
Estafurullah,hepimizin arabaları hayranlık yaratıyor.Sırf bişeyler yapılmış olsun diye değil de,gerçekten zevkler doğrultusunda ve olması gereken şeyler yapıldıktan sonra her araç ışıl ışıl olur.Senin gibi kişilerin görüşleri benim için değerli dostum.
Tekrar teşekkürler :heyoo:
Lipimizi de taktık :icon_tup:
http://i37.tinypic.com/13zn5aw.jpg
lipte yakışmış
burak nerdesin kırmızı subaru var yanda :)