Aynen kardeşim,en kısa zamanda yenileri ekleyelim 2 çıtırı yanyana ;)
Printable View
Aynen kardeşim,en kısa zamanda yenileri ekleyelim 2 çıtırı yanyana ;)
ERS,ben de mi İman Power olarak draglara götürseydim ZT106'yı?Birçoğunu üzerdim sanırım :p Stock katagorisi açsalardı eğer,çok canlar yakardık ama :cool:
Götürmeye gerek yok orti Ankara'da düzenleyelim bir orginazasyon olmazmı bı konuşmak lazım ne dersin
Valla olabilir aslında,bağlantılarımızı drag organizasyonunda mı kullansak ki acaba?
Bıraktım o isleri airbrush I'sine gircem
projelerim var;)
Ooo süper,benim projemi çalmışsın hacı :D
Kankacım sen birde panoranın kapalı otoparkında çek fotoları, kaput kendi göstermiyor burda :D
Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar :)
Sydney'de yollar nasıl bro :D
Balkonda bi sigara icimi zamaninda en az 20 farkli arabanin cuflama sesini duydugumu soylesem inanir misin ? Araclarin %60'i turbo desem inanir misin ? Ama herseye ragmen maximum 1km tapa gaz gidebilirsin desem inanir misin :D
Yani altinda Ferrari olmus faydasi yok , gaz-la-ya-mi-yor-sun! Kirmizi isikta dururken arabadan inemezsin bile boyle b*ktan bisey .. kurallari cok kati .. Ama ehliyeti 30 dakikada aliyosun tam 5 dk :) toplam islemler yani ..
Araba surmeyi biliyor musun digen yok. cok basit 6. soruyu kendi ana dilinde pc de cevaplayarak aliyorsun :)
Ben turboya turbo demem,turbonun zevkine ibreyi indirerek bakamadıktan sonra :p Bu nasıl bi sistemmiş bro...
Sen peki hâlâ almadın mı bi canavar Sydney'DE bro? :rolleyes:
Bu aracı aldığımız ilk günden beri inanılmaz bir emek harcayarak böylesi muazzam bir güzelliğe kavuşturan Alp kardeşimi kutluyorum.Değil Ankara'nın,Türkiye'nin en temiz ve de en zevk dolu 106'sıdır ZT106...
Maaşallah :icon_tup:
Sağolasın kardeşim benim,senin yardımlarınla bu noktaya geldi ZT106 :heyoo:
far stop harici araç güzel maşallah
YUSUF kardeşim,stoplarda zevkler farklı olabilir ama Morette'ye laf yok :allaalla: Hele bir de orjinalse :icon_rule
Şaka bi yana teşekkürler :icon_tup:
APP ler çok yakışmış...