Süper, masallah :)
Printable View
Süper, masallah :)
harika ya bayıldım nostalji resmen :)
Maşallah benım gibi orjınalcisin
maşallah araç ilk günkü gibi resmen ya çok şaşırdım doğrusu Allah kaza bela vermesin
Ayhan hayırlı olsun kardeşim ne iş?
Gerçekten Bir Clasik On Numara Duruyor Sanırım Alt Plaka Çıtası Sıfır Alındığı Yerin ? Biraz Daha Güzel Foto Bekliyoruz Ve Hikayesini Merak Ediyoruz.
maşallah ya hiçmi güneşte durmamış bu araba
Gerçekten müzelik denir bu otomobile :)
Dünyadaki En temiz manager olma ihtimali çok yüksek :)
Maşallah, çok iyi kormuşsun
resimler o kadar büyük ki açamadım
plakaya da bakılırsa, RAR'layıp saklamış adam, bildiğin arşivlemiş :)
walla çok fena ya kapıya falan koymayın bunu çekin kapalı insanların uzak olduğu bir yere:D
ben bu arabayı gördüm kurtuluşta yaaa
yoksa bu ayhan abi V 6721 s16 nın eski sahibi ayhan abi mi :) gerçekten çok temiz abi allah kaza bela vermesin dikkat et renault fabrikası elinden alır fransaya götürür valla :D
Kıskandım :)
Allah kaza bela vermesin.
Daha iyi çekimler bekliyorum.
Maşallah :)
oy oy oy masallah masallah bu nedir yaw:eek:
nasıl basarmıslar bunca yıl bu arabayı boyle saklamayı helal olsun valla kıymamıslar sanki binmeye:)
bu arada su aracın hikayesini anlatırsanız hepimiz cok merak ediyoruz nedir ne değildir nerde yatmıs bu arac neden yatmıs vs vs...
birde cok ciddiyim satmayı falan dusunurseniz haberim olsun bu temizlikteki bi makinaya komple 21 turbo motor sanzjıman yuruyen swaplamak isterim:)
Tü Tü Tü Tü neremi ısırcamı şaşırdım :) Maşallahhhhhhh bu ne böyle :)
ayhan nerden buldun böyle yuh be kardeşim tayfun abinin işi gibi geldi bu :D :D
Buna California Scents den New Port New Car iyi gider!
Bunun gibi bir tanede Bursadaki renault fabrikasında var. Her ürettikleri arabadan 1 tane saklamışlar. Max 100 er km, Flash, Broadway, Manager, R12, Toros duruyordu :D
Aracı Fabrikada Unuttular Kesin :D
maşallah kazasız belasız. ender bulunur hakikaten...
Selam arkadaşlar
internete çok giremediğim için cevap yazamadım. Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Araç 92 senesinde Sirkeci Oto'dan alınmış ve Kurtuluş'ta 20 derece sıcakta kaloriferli otoparka konulmuş.Araç sahibi hemen akabinde vefat ettiğinden dolayı hiç binilmemiş. Eşi olan bayan da arabayla alakası olmadığı için araç o şekilde otoparkta brandalı şekilde yatmış ve hiç pasta cila bile yapılmamış. Ruhsatında biraz sorunlar vardı. Muayene Sigorta ... vs. Şu anda bütün işlemlerini hallettim. Bir kaç fiyat teklifi aldım değerlendiriyorum :D:D:D
[QUOTE=ayhan306gti;1255596]hastalık :D[/QUOTE
basalım bunu yere bide komple falan ,cai mai yürür yaa :)
hey maşallah,18 senelik bi araç ve km 11bin :) şöyle güzel kar edilip satılabilinecekse bence de değerlendirin :)
gerçekten bu halde saklamak bakmak arabaya zor iş kazasız belasız
Nazar boncuğu diyorum.Maşallah:)
Gercekten masallah :) Hikayeside iyimis:D
Resmen resimleri görünce hayran kaldım maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin...
Ben olsam satmaya kıyamazdım bu arabayı :) Sizinde imkanınız varsa bence satmayın :)
10200 tl altunzade pazarında vermiştim vermemiştiniz .:)
ayhanim hayirli olsun masallah resmen fabrika :) ALLAH hayirlisiyla kullanmak nasip etsin insallah
Olayin soku atlatilamaz valla masallah valla piyango gibi :D
araçı nerde sakladınız allah aşkına ciçek gibi duruyor maaşallah.
oha çiçek maşallah bütün jelatinler üstünde :D Maşallaah kazasız belasız
Ağzım açık kaldı....
Süper araç gerçekten bulunmaz böyle bişey concorde uda varmı acaba böyle :D:D:D