Tü Tü Tü Tü neremi ısırcamı şaşırdım :) Maşallahhhhhhh bu ne böyle :)
Printable View
Tü Tü Tü Tü neremi ısırcamı şaşırdım :) Maşallahhhhhhh bu ne böyle :)
ayhan nerden buldun böyle yuh be kardeşim tayfun abinin işi gibi geldi bu :D :D
Buna California Scents den New Port New Car iyi gider!
Bunun gibi bir tanede Bursadaki renault fabrikasında var. Her ürettikleri arabadan 1 tane saklamışlar. Max 100 er km, Flash, Broadway, Manager, R12, Toros duruyordu :D
Aracı Fabrikada Unuttular Kesin :D
maşallah kazasız belasız. ender bulunur hakikaten...
Selam arkadaşlar
internete çok giremediğim için cevap yazamadım. Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Araç 92 senesinde Sirkeci Oto'dan alınmış ve Kurtuluş'ta 20 derece sıcakta kaloriferli otoparka konulmuş.Araç sahibi hemen akabinde vefat ettiğinden dolayı hiç binilmemiş. Eşi olan bayan da arabayla alakası olmadığı için araç o şekilde otoparkta brandalı şekilde yatmış ve hiç pasta cila bile yapılmamış. Ruhsatında biraz sorunlar vardı. Muayene Sigorta ... vs. Şu anda bütün işlemlerini hallettim. Bir kaç fiyat teklifi aldım değerlendiriyorum :D:D:D
[QUOTE=ayhan306gti;1255596]hastalık :D[/QUOTE
basalım bunu yere bide komple falan ,cai mai yürür yaa :)
hey maşallah,18 senelik bi araç ve km 11bin :) şöyle güzel kar edilip satılabilinecekse bence de değerlendirin :)
gerçekten bu halde saklamak bakmak arabaya zor iş kazasız belasız
Nazar boncuğu diyorum.Maşallah:)
Gercekten masallah :) Hikayeside iyimis:D
Resmen resimleri görünce hayran kaldım maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin...
Ben olsam satmaya kıyamazdım bu arabayı :) Sizinde imkanınız varsa bence satmayın :)
10200 tl altunzade pazarında vermiştim vermemiştiniz .:)
ayhanim hayirli olsun masallah resmen fabrika :) ALLAH hayirlisiyla kullanmak nasip etsin insallah