2 koltuklu:D
Printable View
2 koltuklu:D
ulan konu ne hit yapti :D k20 ne? fd2 mi bu ???
bide bisey dicem..ben simdi 2kapili ultrazivangindenzindertundcabriospor bi araba almayi dusunuyorum,almayipta 4 kapili sportmodelundarestaypfd2.5tan3 arabami mi kullansam?
kafam cok karisik yaa :( (genel sohbet bugun hit yapmaz bugunun konusu bu:D)bizlerde gruplasmis bir arabalariniz bolumu kullanicisiyiz hahahaha
arkadaşım,
bu tavrının sebebi nedir?
önce dedin türkiye'deki tek sedan typeR
sonra biz dedik ki "bu araç typeR değil , turbosu da var , içindekiler nedir" dedik...
sen sonra başladın bir oraya bir buraya...
önce dedin alt tarafı honda... madem böyle bakıyorsun olaya , neden buraya gelip aracını tanıtmak istedin?
sana sorulan sorulara manasız cevaplar verdin...
burası "teknik" ağırlıklı bir site , bu nedenle de ortaya çıkıp "benim arabam şu kadar beygir" dediğinde bizler de sana dyno çıktısı sorarız...
bu sorunun nedeni sana inanmamak değil , aracına yaptığın eklemeler sonrasında nasıl bir güç elde ettin hepimiz onu öğrenelim... yani bilgi edinme maksatlıdır...
bunda alınacak darılacak gücenecek bişey yok...
kimse sana yalancı demedi onu bil...
kimseye de "git bilmemnereyi ara sor inanmıyorsan" gibi bir tavır sergilememen gerekir...
baştan sona yanlış tavır içindesin ve buna devam ettikçe sana yazılanlar da hepten geyiğe sarmaya başladı...
kaç sayfa önce sana kısaca anlatmaya çalıştım ama okumadın herhalde...
önce sakin ol ,
sonra önyargılarından kurtul ,
ondan sonra sayfalarca yazışalım paylaşalım güzel güzel...
+1907.....
sanırım Mugen RR bu araç
arabayı tamıyan kalmadı sayenizde çakma type r he öle dimi
kimsenin ağzından çakma type-r lafı çıktı mı .. arkadaşım ne içiyosun sen , bizde içelim ondan? hiç mi okumuyosun yazılanları
satilik ilanini n zmn accan? 50 mesaj olmana cok az kalmis:D hahahaha
Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (29 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
vay be
sabahdan beri demediğiniz kalmadı pişman oldum arabayı foruma eklediğime :D
orjinal type*r mı bu araç :beuj:
aracına type-r dedin,olmadığı ortaya çıktı senin tabirinle 'çakma'
0.6 bar 215 ps diyosun,kanıtla diyolar yok,215hp yi neye dayanarak söylüyosun,ölçtünüz mü??
adam gibi sedan turbo civic die başlık açsaydın adam gibi yorum yapılırdı konuya...
dostum
sedan typeR dediğimiz araç fd2 kasa kodlu , soldan direksiyonlu , atmosferik beslemeli k20 i-vtec motorlu , 6 ileri manuel şanzımanlı , sunroof'suz bir araçtır en yalın haliyle..
şasi , egzoz , süspansiyon gibi parçalarındaki farkları hiç saymayalım bile...
bunları biliyorsun değil mi?
valla fd2 benden iyi tanıyan yoktur