kiliyociti :) sen bilirsin mk2 1.6 sport mu daha hızlı mk1 rsi mı? yada rsi ın gideri nedir mesela hic bilmedigim cok merak ettigim bi model :)
Printable View
Masallah, cok güzel gözüküyor..
maşallah çok güzel duruyo bnce jant alana kadar üstündeki jantları beyaza boyasan daha şık durabılır bnce tabıkı:)
kazasız belasız
maşallah rengide çok güzel. kazasız belasız kullan
Çok temiz ve düzgün duruyor maşallah fakat egzosunu beğenmedim tampona oturan cinsten olsa nokta lurmuş ;) Birde plakada değişim istiyor :)
onlar MK değil PH olarak belirtiliyor.
phase-faz
MK2 PH1
mk1 ph1
mk1 ph2
mk2 ph1
mk2 ph2
mk2 ph3
mk3 ph1
mk3 ph2
rengi de kendi de cok guzel kazasız belasız, sadece egzozunu degisirsen cok daha guzel gorunur
güzelmıs maasallah.
maşallah güzel araç gebzedeydi daha önceden görüyordum.
hayırlı olsun eren abi maşallah kazasız belasız :)
erenim hayırlı olsun yeni alet..kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah..resimlerden sonra canım mantı çekti bu arada..hazır sezon açılmışken:))
Maşallah Çiçek gibi :) kazasız belasız :)
çok şık çok severim bu kasaları..
kardeşim hayırlı olsun bizim selimin arabasıydı corsayla senlemı takasa gırdı..maşşallah düzgün araba aldın güzelde yürüyor cok şaşırttı beni bu araba..
masallah cok guzel cok temız kız gbı renaultun en sevdıgım araclarından bırı 6 7 yaslarındayken hep hayalımdı ama bı kazasını gordum korktum alamadm o sebepten ,,,kesınlıkle super gorunuyor kazasız belasız ıns :)
Bu arabalarin sınıfında rsiler kiminle gazlar segmentleri nedir ?
Rölanti ve kulak sorunu benimde kulağıma geldi hakkımızda hayırlısı :) Rs kullanma şansım oldu.1 değil 1.5 gömlek üstün rsi dan.
CAI ile şu an filtre farın tam arkasında iyice yaz gelince sis arkasına taşırız:) 6100 kesici.chip aklımda ama şu sıra fazla açıldım.Headers olayını araştırdım ancak 4-2-1 ile orj arasında kayda değer bir fark olmayacağına dair söylenlemler beklemeye aldı beni:S Bende 51 düz boruyu yeniledim bugün son susturucu ile birlikte.
İyi dileklerin için gerçekten çok teşekkürler.İnşallah bu temizlikte korumayı başarabilriz:)
1999 model stock 1.6 16V ciddi anlamda tertemiz bir motor şanzıman ve boyasız kaportası olan bir arkın araba ile denedik(130 bin kmde) RSI her viteste ayırıyor kendini.He tabi pilotaj 1.6ya filtre egzos vs şartlara göre tekrar başka araçlarlada denenebilir sorun yok:) Ben hırslı ay beni geçti vs diyen bir adam değilim:)
ruhsatta yazan 960 kg.Kantara çıkarmadım açıkçası arabayı.
Egzos değişti bugün :) Otto style düz krom yanık uçlu silencer lı geldi:)
Eyvallah canlarım :)
Tüm arkadaşlara thanks:)