Stock internal bence doğal.Zaten 17psi basmasından stock olduğu belli yoksa kim 17psi basarki forgedlara?Büyük turbo,yüksek devir,yüksek oktan=yüksek güç.Maaşallah kazasız belasız...
Printable View
Stock internal bence doğal.Zaten 17psi basmasından stock olduğu belli yoksa kim 17psi basarki forgedlara?Büyük turbo,yüksek devir,yüksek oktan=yüksek güç.Maaşallah kazasız belasız...
hosgeldın forumuuza batıkan
senı sınan sayesınde cok duyuyorduk bahsedıyordu senden...
araban gercekten cok guzl
o durumda bi motora headstuds kesinlikle gerekli zaten.
Maşallah.
Oktan yüksek demiştim.Yani arkadaşın floridada yaşadığını göz önüne alarak söylemiştim.Sanırım yazışmadan olsa gerek her kapsanan kavramı tek tek kelime kelime belirtmek gerekiyor yanlış veya eksik anlaşılmamak için...
valla ben burda 93 oktan aliyorum ama zannedersem hesaplamasi farkli Turkiyede ki 98 e denk geliomus.
valla depo $30 a doluyo. Heralde 42 YTL falan edio. Tabi benim araba galarsam anca anca 190 falan gidio. Normal kullanimda íse 250 km falan
biz 40 ytl ye bır gun gezemıyoruz..:((
İnşallah ülkemizdede bir gün o fiyatlara benzin tüketilebilir orası gibi,emek pahalı parçalar ucuz olabilir.Kısacası ekonomimiz daha iyi olur:)
Başarılı proje, tebrik ediyorum
Turbolu videoları bekliyoruzz...
Birşey sorcam sadece seninki F20 mi F22 mi acaba
Teşekkiürler
Saygılar
2002 model benim araba, F20C
540 hp civarı stock haliyle cok guzel tekrardan.
batıkan araban cok iyi olmus gule gule kullan..
bir ayrı tebrikte cok guzel ayarlanmıs bir makina dyno sheetten anladıgım kadarıyla, tuner kimse ona:) uzun zamandır gordugum en guzel egriler diyebilirim sırf konusmak icin yapılsa o sheetten daha peak olarak bir 50-60 cıkar ama dogrusunu yapıp verim tercih edilmis tebrikler......
kazasız belasız turbodan hariç aynalar hoşuma gitti:)
Hoşgeldin tekrar Bati...
maşallah gerçekten çok güzel.kazasız belasız
arabadan istesek bu psi da 40whp daha alabilirdik ama timing i cok degistirmek gerekirdi. biz timing i neredeyse hic degistirmedik. zaten bu guc seviyesinde 10-20whp nin pek fark i olmuyo. o kadar guc alicam fazladan die $8000 lik motor risk edilmez.
tuner im gercekten super di. yani buralarin en iyisi diyebilirim. A/F Curve u goren sasiriyo zaten
batikanak aramıza hoşgeldin :)
senin bilgilerine bu sitede ihtiyaç duyacağız tekrar hoşgeldin
aracına zaten söz yetmez maşallah :)
Maşallah Güzel makina ....
selamlar
batikan, ben sinan, nerden esti üye olmak tolga mı söyledi? Hoşgeldin :) Arada bir msn e de gir de konuşalım parça işini :)
hic turk forum larinda yoktum. tolga burasinin iyi oldugunu soledi girdim. olm ben msn deyim de sen yoksun. uyku sorununu cozdun heralde yatip uyuyosun erkenden.
aramıza hoşgeldin batıkan
race gasmı ? pump gazmı ?
tebrikLeR batıkan çok güzel bi makina yapmışsın..
kazasız beLasız sürüşLer ;)
evet a/f cizgisi oldukca iyi. bende ozgun gibi race gas mı pump gas mı onu merak ediyorum. bir diger noktada sanırım videolarda gordugum kadarıyla rev limite gelirken üst kapaklarda(valflerde) hafif kacırma var gibi. yanlıs olabilir sadece egzozdan cıkan alev ve sese dayanarak konusuyorum bununla ilgili bir calısma yapacakmısınız?
ikiside calısır o basınclarda, basınca gore benzin diye bir sey sozkonusu degil zaten ben sadece bu egriler elde edilirken kullanılan yakıtı sordum.
evet ben de yol tutusu merak ettim std. haliyle bile o kadar saran araba o guclerle iyi yol alıyor ama tabi onda da asfaltın kalitesi cok buyuk rol oynuyor kanımca. ;)
Arabanin yol tutusunu merak edenler icin:
Araba yol tutmuyor. Zaten su anda coilover ve lastik almam sart. Arkasi cok dengesiz. Sadece Lowering Springs var. 1. vitesi unut zaten , 2 de genelde sario ki buranin asfalti TR den cok daha iyi. Yol ancak kupkuru ve dumduz ise basabiliyorum.