SPEC:
Fidanza hafif volan
Stage 3 baskı balata
Pipercros Viper hava fıltresı
Real egzoz kat ıptali
Vaf-c
short shift
Koni yükseklik ve sertlik ayarli amartisor ve yaylar
SPEC:
Fidanza hafif volan
Stage 3 baskı balata
Pipercros Viper hava fıltresı
Real egzoz kat ıptali
Vaf-c
short shift
Koni yükseklik ve sertlik ayarli amartisor ve yaylar
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
kazasız belasız enginimaracımız ii maşalla.. orjinal far ve stopla kusursuz olacak şimdi 10 üzerinden 9
![]()
kanka ya farları sokecek vaktım yokkı yoksa farlar tamam cepte ama bısey dıımmı yıne sen gercek hondacı deılsın dıceksınız ama bu farlar benım hosuma gıdıyorgercı ben hondaya sebrıng taktıgımdada aynı yorumları almıstım ama beklıyorum yıne aynılarından
![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Bu arada arabanın teyb ve hoparlorlerı harıc (sadece onları ben yaptırdım) herseyını Hüseyin DEDEOĞLU yaptırdı herbırseyı onun ellerınden ve emeğinden gectı bu arada yardımları gecen küçük kardeşlerim Alperen BAKTEMEN ve Kemal Can KALKIR tesekkur ederim emegınıze saglık
ehehe eyw. kanki saolasın. allah kaza bela vermesin. iyi oldu yaa iyi. ama ufak tefek eksileri var hala. ama seviyoruz vtec imizi
![]()
eyvallak kıvrecım![]()
enginman maşallah dipdiri duruyor fotodanda yakındandaamma velakin gelelim sana gerçekten ne yakışıra;
japon,alman,fransız değilde amerikan gider sanaherkesede yakışmaz...
amaaannn ben daha yeni görüyorum bunu.ok gibi duruyor zıpkın gibi gidiyor.bide frene basınca dursa tam süper olacak abi.
kazasız belasız.allah nazarlardan korusun
saol afsarım gonlumuzde yatanlar tek tek oluyor ıste oda olur neden olmasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)