Tesekkurler Arkadaslar cumlemize Kazasız Belasız insallah..
Yok kardesim baya eski bi zamanda 58 le ilgili bi plaka olayım vardı o zaman bu nicki almstım bi daha da deiştiremedik :) izmirliyim yani :)
Printable View
maşallah çok güzel bir 106
Allah kazasız belasız yolculuklar versin Haluk abi. Güncel resimler baya hoş :P
boncuk boncuk:D
maşallah süper
Tesekkurler Arkadaslar :)
Maşallah son resimleride çok güzel..Araç siyah renk değilmiydi ? Sanki lacivert gibi duruyor..
Saolasın :) parlament mavi diye geciyo ısıgın durumuna göre siyaha donusebliyo normalde koyu laci diyeblrz :)
MasALLAH otomobilin gercekten cok guzel diri ve sIkI duruyor .. Lacivert rengi hic sevmiyorum 106'da ama gercekten hayran kalmamak elde degil.. Abartmiyorum hakkini vermek lazim gunumuzde boyle diri araba cidden hos .. Neden laguna eki orta bosluga dayadigina bir anlam veremedim kastirilmis bicimde cok abes geldi gozume .. dumduz cizgi halinde olsa daha iyi olmazmiydi sence , resimde ki gibi ;
http://img5.imageshack.us/img5/9435/dsc00318vj.jpg
Sahibinden.com'da " Son nokta " adli baslik altinda satilik ilani olan arac sanirim degil mi?
Tamam harika dedikte o fiyat dudak ucuklatir :)
MasALLAH tekrar kardes ..
68 bin çok iyi ya maşallah kazasız belasız
renkdaşım.. ;)
maşallah :icon_tup:
masallah Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin cicek gibi :icon_tup:
Maaşallah, Allah Kaza Bela Vermesin, güzel görünüyor.. ;)
Ön farları karartırsanız daha güzel olacaktır :)
Öncelikle cok tesekkur ediyorum,bende her gecen gun biraz daha sevmeye devam ediyorum cok sukur :) laguna lipi olayında haklısın ama lipi 2.el aldım bi arkadastan ve haşat bicimdeydi resmen kesip biçip baya bi ugrasarak ancak bu hale getirebildik,su an söktüm zaten benim basıklık oranıyla cok kullanıslı olmadı ama yine yeni bi lip bulup takablirim goruntuyu seviyorum cunku :) bu sefer senin ki gibi bi goruntu yakalamaya calışıcam..ilanı da kaldırdım zaten satma amacında değilim o fiyatları da ilginc geleblir belki ama 4-5 ay öncesine kadar 3-4 ayrı kişiden gordum izmir içinde hem de tanıdıgım insanlardı satmak istemediğim için daha da arttırdım rakamı sen dusun artık :) boyle mutluyuz kalsın bende gercek muzelik olsun :)
cok tesekkurler,cumlemize kazasız belasız..
Tesekkurler,seviyoruzz :)
cok saol,cumlemize kazasız belasız insallah :)
tesekkurler :) su anda karartılmış biçimde zaten :)
Maşşallah kazasız belasız
Tesekkurler,cumlemize kazasız belasız insallah..
masallah güzel arac kazasız belasız
maşallah 10 numara duruyo Allah kaza bela vermesin:icon_tup:
maşallah çok temiz