cahit yavaş yavaş işte hepsi olacak.
tunç dün aklını alacaktım aslında senin de yanında yenge var zannettim ben.sıkıntı olmasın diye bişe yapmadım:D
Printable View
cahit yavaş yavaş işte hepsi olacak.
tunç dün aklını alacaktım aslında senin de yanında yenge var zannettim ben.sıkıntı olmasın diye bişe yapmadım:D
maşallah kazasız belasız.
tosunum haırlı ugurlu olsun...allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın cok gusel temız bı araba almıssın...:)
hayırlı olsun maaşallahı var , sadece ön tamponu battı gözüme o da halledilmeyecek bişey değil.. çok seviyorum ef kasaları .. maaşallah tekrardan ..
bu resilermde benden araba hediyesi olsun o zaman :)
http://img692.imageshack.us/img692/6...cles2fhond.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/9985/cruise01.jpg
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
Bu araç komple ön kısım istiyor... ayrıca egzozu çıkartığın kısım acağip çirkin göstermişş arkasını... trabant gibi durmuş.. egzozu asıl çıktığı yerden çıkartı... daha güzel durur... AAracın ön tampon bakalitleri koptu kopacak olarıda düzelt tanesi 95 lira onların.... Ayrıca en önemlisi o jantları sök at... bir yerden saç bul tak... arabanı 50 yıl yaşlandırmış o jantlar...
hadi hayırlı olsun .. kazasız belasız =)
ön tamponun değişmesi şart düzen tutacağını sanmıyorum o tamponun.heryeri macun vida vs.egzoz orjinal yerine gelecek arka tampon boyanacak.golf 3 vr6 tampon eki takılacak.yan siyah çıtalara kırmızı şerit çekilecek.
Tüm bu işlemler için başlattığım yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyorum :D
timucin bozma olm adamın moralini daha yeni araba almış :D
ef civiclerin üstünü başını toparlayınca biraz çok tatlı oluyor hak veriyorum ben sana. ön tampon ve jantlar değişirse arbanın üstünden o yaşlı görüntüsü gider. güzel bir cila bir de stopları parlatmak laızm
masallah kazasi belasiz kardes bbs ii olur
maşallah m.kemal, arabayı daha güzel hale getireceğini biliyorum. kazasız belasız inş :)
maşallah kazasiz belasiz..
ya timu strese soktun olm nasıl bi saykosun sen ya:D allahtan yakından görmedin.:D şaka bi yana gerçekler ortada mal ortada.gti eki de olabilir tunç farketmez.şu 1ayı sağ sağlim açlıktan ölmeden atlatırsam allah büyük gerisi gelir.