Amin amin çok saol Sercan..
Cümlemize :)
Amanda aman nasılda kıyamazmış :D
Saol timu :) Daha da güzel olucak inşallah..
Artık var lan köfte :D
Printable View
Maşallah aracın çok iyi duruyor emekler boşa gitmemiş ;)
ula bi saplayamadan yükliceksin arabayı korkma bu kadar :D Maşallah nazar değmesin logoları koy çiçek olur:)
Benim çektiğim tek 1 poz yok , bu araba satılmaz..
aaa sefa sensiiinn:D bmw alacaktın harbiden sen.bana pm atmıştın.. bak nasıl çıkmış aklımdan.. yap kanka değişiklik. bmw den yana kullan değişikliği ama. şiddetle tavsiye ederim. :D
Maşallah. Allah kazadan beladan korusun.
kanka maşallah allah nazarlardan saklasın ama speedline iyidir gel takas edelim :D:D:D:D
Saol yiğit :)
Ahaha kanka sen sök ben özgün ve alp2 yu bindiririm aynı olur hahaha :D
Hakkaten he paso beraberiz bi tane yok la ? :D
Aynen :D Sanada hayırlı uğurlu olsun tekrardan :) Ara ara paslaşalım bilgi vs ;)
Her türlü bmw ci olucam e36 m3 mü olur e36 3.20 mi bilemem ama :)
Sefa maşallah, kazasız belasız kullan.
Sadece armasız olmasını beğenmiyorum ben 106'ları, onun dışında mis :)
çok saol valla. tamam tabiki her zmn kardeşim.. istedğin zaman yaz bana. önce 3.20 al derm.sonra m3. bende bidahaki yaza m3 düşünüyorum .yine e36:) kısmetse tabi.. ama 106 içimde biyerlerde hala. kazasız belasız kulanalım inşallah..görüşürs yine..
Amin amin :) Nede olsa beyaz kardeşliği :) Çok saol
Hadi edelim :D Saol kanka iyi dileklerin için..
Ya o suç tamamen yekta'nın :D Eski duruyor logolular çevirmeyelim dedi çevirmedik hahahah :D
Doğru söylüosun :) Bakalım kısmet.. Bi adım attın sen ben daha yerimdeyim atarsam bir kere gerisi gelir :D
Masallah Sefa Allah kazasız belasız bınmek nasip etsin .;) arabasına okadar deger veriyorki IKEA nın kapalı otoparkını kapatmıs dusunun:D
yürümesede o bizim tek 106 mız :D maşallah yavrum çok güzel oldu son halide şu arabaya logo şart!
Ahahah :D bi gün çektiricekler varya sen dedin tırsıyorum ahaha :p
Stock mtock anlamam Kardeşşşş.. Zaplarım.. Sen bana cila geç ben seni geçmicem söz :D Tarık'la hardcore denemesi yaparım sana da çektirme zevkini veririm haha
Yavrim saolasın.. Yürümesede dedinde orda bir köy var uzakta geldi aklıma.. COming soon.. :p
Logo şart diyen herkes 10 lira koysa sıfır kaput almıştık yalnız :D
yok sefa beyaza boyamam ben rengimi seviyorum:D
MASALLAH sefacm benim,yatak arkadasim can yoldasim,heheheh :D masallahlan kazasiz belasiz kullan :D
maşallah aracınıza, beyaz 106 bi nimet, ama füme olsaydı tek olurdu :)
birde son foto nerede çekildi acaba??
Maasallah sefa cok hoş duruyo gercekten ama bende logodan yanayım :)