maşallah kanka canlı canlı da gördüm herşey 10 duruyo. Allah kaza bela vermesin. ben olsam tekrar sölüyorum satmazdım bu güzellik abidesini :D
Printable View
maşallah kanka canlı canlı da gördüm herşey 10 duruyo. Allah kaza bela vermesin. ben olsam tekrar sölüyorum satmazdım bu güzellik abidesini :D
kazasız belasız sefacım
bu arada imza bomba tam mart ayını anlatıyo :D
Logolu Kaput Şart.
Maşallah, Kazasız Belasız.
Saolasın.. Teşekkürler :)
Ama şart değil bence değişir vs diyorumda ben baya beğeniyorum görüntüsünü, bilmiyorum :) Herkesin zevki farklı tabi.. Kendim haz duyacağım şekilde araba yapıyorum zaten.. Kimi 14 inç tak diyo jant roll yaparken örneğin.. 1-2 boy hızlanmak için görüntü bozamam şahsen :D
Başkası için araba yapmıyorum tabi ama düşüncelerde önemli.. Logolu daha alışıla gelmiş gibi gelio.. :) Düşüncelerin hepsi için teşekkürler.. Yakında Sefa'ya kaput için diye kampanya başlıcak haberiniz olur zaten :) Birde öyle deniyelim.. Bi hafta logoluyu takarım tamponla beraber bir hafta logosuzu herkesin gönlü olsun :)
:icon_tup:
Beyaz olsun 106 olsun bnm olsun kanka.süper style. Kazasız belasız.bu arada canım acayip top power çekti :(
sefa maşallah kardeşim şu jantlarada bi el at artık
bu arada devir dönmek istiyorsan beni bul :D
sefa abıcım oncelıkle kocaman bır masallah en dogru kararı verdın yenı degısıklıkler yapıp bınmeye devam etmekle cunku bı esı daha zor bulunur =) verdıgın emeklerının tumunun karsılıgını fazlasıyla almıssın abcm zaten yoruma gerek duymadım o sebeple kazasız belasız bınmen dılegıyle :)
Saol kanka :D Satmıcam artık vazgeçtim zaten..
Buarada imza ne lan öyle ahahahah
bizim uğur mavi clio yu ( TE baby ) sattı :D vts aldı. bitane kız arkadaşıyla arasında geçen konuşma kanka ahahahah koptum yaa direk imza yaptım :hahaha:
maşallh allah kaza bela vermsn guzel çok guzel duruo=)
çaglar snde ne yollask imza ypıosn moruk:D:D:D:D saxo?:D arabadamı ?:D
Atarız da jantlara daha çok var abim..
Saolasın abim seni bulucam bende o paralara bulamam önümü göremem :p
Kardeşim benim saolasın.. :) Yapıcaz bakalım neye niyet neye kısmet.. Herkes bıktırdı sattırmadı ne biliyim :)
Ahahah Muhabbet bomba olmuş hakkaten :D
Saolasın uğur.. Çağlar a bişi dersen böyle olur tabi :D
Sanada hayırlı uğurlu olsun saxo :) KAzasız belasız günlerde kullan..
saolasn=) hepmize kazasız belasz surusler inş=)
Maşalllahhh +10000
Sefa maşallah. Orjinal kaput alman için 10 lira vereyim. İlk olurum sorun değil. :D
Sefa seni görmek çok mutlu etti beni:)
Milleti içinde söylenmez ama şu arabaya yaptırdığın kuaförün parasını getir istersen kira günüm yaklaşıyor ( gülücük atamıyorum pc den dolayı ama gülüyorum )
Maşallah aslan yakışıklı olmuş emeğine sağlık kardeşim .