ıns butun ugraslarınıza deger bır ıs cıkar ortaya ve kazasız belasız sorunsuz bınersınız =)
Printable View
ıns butun ugraslarınıza deger bır ıs cıkar ortaya ve kazasız belasız sorunsuz bınersınız =)
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.. :)
Turbo civicleri seviyoruzzzzz :D
araba nerde yapılıo?
hastayım sana tayfun :) ılk defa senın arabanda turbo vtec uygulaması yaparlar kesın
Hee anahtarıda ilk ben gösterdim bak bu anahtar diye. Turbo vtec uygulamasında ne varmış onu anlamadım buzlu bademmi var turbo vtec motorunda. :)
turbo aracın pıston segman boslukları felan zaten stock aracınkıyle aynı :)
Kankacan wiseco kutulu piston alıyorsun içine adam yazmış honlama yapılacak ölçü XX.XX25 diye ısındığındaki şişme toleransına kadar yazıyor.
yani 81.5025 honlanacak silindirler. hepsi yazıyor içinden çıkan kağıtlarda falan. Hem fenamı alternatif bir servis olur elimizde öyle aynı anda 8 araba yapmaya çalışmıyorlar ben bıraktım arabamı bak akşama motor dağıtıldı. Bırak ustayı mustayıda adam gibi çıksın onu dile camel toe.
walla kusura bakma ılk defa o sekıl bı makıne yapacak adama yaptırmam. basınc yeyınce umarım ah ulan demezsın
Diyim götüne kına yap ipne :) bitsin adam gibi gerisi gelir dağdan inme çoban değil yapan insanda.
ıyı pekı...
Adam akşam üstü telefon açtı bana malzemelerin strokları aynı sen buna egzantrik aldınmı subapların açma kapama zamanını değiştirmiyormusun egzantrik alsan daha iyi dedi. Dedim abi egzantrikleride var liftleri biraz daha yüksek. Ok dedi düşün işte.
supaplarına cma kapama zamanını ne alaka degıstıruyosun? stock kapakla yapıosun degısen bırsey yok.
Egzantrik değişiyor kanka.
Usta ile görüştüm
Grank sıfır ölçü çıktı.
Kompressyon segmanları sağlam çıktı
Yağ segmanlarımız çürümüş.
Silindirlerde ovalleşme yok çizik bozuk bi durum yok.
1 takım subap takımı alacağız. Gaydlar termiz yağ jetleri temiz.
Subap neden istedi rektifiyeci öğrenemedim gidip soracağız.
hazırda olsa hemen alacazda hazırda yok off kanka offf
gomlek aldınmı yavru su dadron cınsınden :D