agiz tadiyla sorunsuz binersin insallah kazasiz belasiz tayfun :)
Printable View
agiz tadiyla sorunsuz binersin insallah kazasiz belasiz tayfun :)
Hayırlı olsun uzun zamandır düşünüyordunuz sonunda nasip oldu. Ağız tadıyla güzel güzel binersiniz inşallah.
combo marş varmı marş bugün..
hayırlı olsun
Allah ağız tadıyla binmek nasiip etsin
hayırlı olsun gözün aydın :)
abi hayırlı uğurlu olsun sorunsuz binmen dileğiyle :)
maşallah çok hoş bir vti
Cümleten allah c.c. razı olsun arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Rodaj başladı
55 km sini bitirdik allaha şükür şuan için tüm aksamlar gayet güzel çalışıyor.
Cem usta haramidere rapmasını 5 kişi full dolu bagaj çıktım rampa bittikten sonra hararet 2 tık yukarı attı 30 sn ye sonra normal düzeyine indi.
şuan 40 km 3000 3500 devir yaptım 15 km de 3900 4000 devire çıktım shift lift'ıda 3900 devire ayarladım insanlık hali unutmayım diye
hadı gozun aydın canım agız tadıyla sorunsuz bınersın ınsallah cok bıter ınsallah rodajın:)
hayırlı olsun Tayfun,
ben sana küstum
allah guzel gunlerde mutlu bir şekılde kullanmayı nasıp eder inş. bu rodaj ortalama kac km suruyor?
gözün aydın tayfun.allah kazasız belasız sorunsuz binmek nasip etsin
Teşekkür ederim bana göre en sağlıklı rodaj 1500 km içerisinde sürekli yağ su kontrolü ile her 500 km de yağ değişimi ile arabayı olabildiğince çok ısıtıp soğutmak ve belirli periyodlar ile deviri ve yükü yukarı çekmek.
1 ay gibi bir süre işte aşağı yukarı sonra turbo kit takılana kadar allah ne verdiyse çevirteceğim.Tabi en kısa zamanda beyin şart.