Maşallah şık duruyor aracın.Arkadaşlarında dediği gibi orjinal olarak toplasanız daha güzel olur
Printable View
Maşallah şık duruyor aracın.Arkadaşlarında dediği gibi orjinal olarak toplasanız daha güzel olur
Bence de bu araba orijinal olmalı. Mat siyaha falan boyatma sakın.
bence mat siyahın modası geçiyor yap bembeyaz bin temiz temiz
kazasız belasız.
bende de vardı bı aralar 76 model ama curudugu ıcın verdık gıttı.
cok ayrıdır benım ıcın :D cok severdım kendısını.
ama egzoz fılan ısıne gırme bence orjınal kalsın bıtek goruntu ıcın ıstersen kafa fılan tak o kadar fazlasına gerek yok.
Hayırlısı olsun kazasız belasız Maşallah:)
kolay gelsin bende çok istiyorum böyle bişey alıp toplamayı ilerde inşallah bakalıım beklemedeyiz :)
bizde 75 model yeşil vardı 2005 de aldık 5 sene kullandık momo jantlar bmw bagaj çıtası ts 2080 ler falan sonra ss kapaklar sarı far şapkaları falan koyduk sattık arabayı
yeni arabamız 74 model bir 124 bu arabamız çok güzel ve orjinal bunun üstünde de momo monaco jantlar var beyaz yazılı lastikler var hella 181 sisler var v.s 124 ün zevki bi başkadır tatmayan bilemez ;)
kazasız belasız ;)
Araba salı günü boyaya giriyor kaporta işlemleri bitti mat siyahtan vazgeçtik ve turkuaz renginde karar kıldık tamamen orjinal yapıyorum ama jantta alacağım istediğim zaman orjinal istediğim zamanda jantlarını takacağım
Döşeme bitti
Parçalar alındı
hayırlı olsun kardeşim... kazasız belasız.. ;)
Mat siyahta yapmayın o jantlarıda takmayın derim, yazık günahtır. Tabii karar kendinin
Yeni resimleri bekliyoruz Değişim bitmiştir inşallah :)
Ben böyle bir araçla maslak sanayi sitesinde bir iki tur atmıştım birde kapaı bulundugu yerde arkadaşlaral çay içmiştik çok güzel bir gündü bu araçdan aldıgınız o güzel ve bir o kadarda karmaşık duyguyu ne kadar anlatsam boş siteden okan resimleri paylaşırsa ne demek istedigimi anlarsınız :)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
araç ne oldu
masallah orjınal arkadasların dedıgı gıbı klasık bınsen daha ıyı
İçinede bakım yapılsa canavarr