Malibudan sonra tekrar değiştirmiş motoru...Hatta bi 327 SS motoru bulsam bende değiştiririm direk :)
win numarası : 516439039472 nerden bakabilirim win code una ?
Printable View
Malibudan sonra tekrar değiştirmiş motoru...Hatta bi 327 SS motoru bulsam bende değiştiririm direk :)
win numarası : 516439039472 nerden bakabilirim win code una ?
327 bulmak samanlıkta igne aramak gibi birşey bulunsa bile parçaları bulunmuyor amerikadaki adamlar bile degiştiriyolar motorları 350 güzel motordur 69 da kullanılmış ilk önce güçlü güzel bir motordur.
vin numarasıyla ilgili birşey bulunca bilgilendiririm burdan tekrar
Haklısınız güçlü bir motor.. Ayrıca çok sağlıklı durumda değiştirmenin pek anlamı yok.. win numarası konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim :)
yolladıgınız kod başka birşeyin kodu vincode 1 ile başlaması lazım 12 rakam ve bir harf olması lazım konsolun solalt kösesinde yazması lazım birde ateş duvarındaki kod ları yollarsanız daha orjinal renginden döşemesine kadar bulunabilir.
walla sol kapıdaki plakada yazan numara bu.. Hatta ruhsatta şase numarası da bu.. Bende şimdi http://www.oldride.com/library/1965_...et_impala.html buradan baktım 6439 numaraları impala 4 door hardtop V8 anlamına geliyomuş ama pek anlayamadım ne iş :)
Bu arada ateş duvarı neresidir :D
ateş duvarı sanırsam motorla surucu kabini arasındaki duvar
kaputugu açtıgınızda karşıdaki saç kısım westinghousenn yanında bi yerlerde küçük bi plaket olması lazım.
buna benzer
http://s51.photobucket.com/albums/f3...1-21-08001.jpg
Birde dedigim gibi dışardan bakınca konsolun sol kösesinde numaralar yazar vincode onlar
Tamamdır birazdan garaja gidip bakıcam bende çok merak ettim hiç bakmamıştım oraya :D
Konsolu mu çekeyim ?
evet çekebilirseniz sevinirim
çok güzel bi tasarım hep sevmişimdir 65 konsolunu
bende çok beğeniyorum tasarımını ama biraz saçmalamış chevrolet :) mesela hararet göstergesi yok gibi arabada.. Onun yerine Cold ve Hot diye iki tane ışıklı gösterge koymuş, ilk motor çalıştığında cold yanıyor.. Motor ısındığında o ışık sönüyor.. Araba hararet yaparsa da Hot yanıyor :) ee Oldu ki Hot yazısının altındaki ampul bozuldu :D
evet çogu modelde yok sanıyorum 75 76 dan sonra konmaya başlamış.Bindigim bütün amerikanlarda gösterge sonradan takılmış oluyor genelde
iç mekanın bi videosunu çektim şimdi.. ama cep çekimi olduğu için biraz kalitesiz oldu.. bu arada o ateş duvarı dediğiniz yer folyo tarzı bişeyle kaplı uğraşıp sökemedim :) bu hafta bi karbüratör ayarına gidicem gidince söküp bakıcam oraya :)
O bahsettiğim motor sıcaklık göstergesinide çektim :)
..........
maşallah gerçekten çok güzel nazar deymesin.
sanıyorum üstünü içeri fazla sıcaklık gelmesin diye kapatmışlar faydası varmı 80 caprice'de baya bi ısıtıyo bacakları gelen sıcaklık.
Birde yanlış anlamazsanız ön koltuklar göze batıyor yekpare koltuk bu güzelligi daha güzel göstercektir
vin numarasını bulamamın sebebi şimdi anlaşıldı kanada montaj oldugu için kod farklı bakalım bunuda çözebilirz heralde
Kesinlikle :) Tek parça koltuk arayışındayım bende... Gerçi koltukları sürücünün ayrı yolcunun ayrı ayarlayabilmesi güzel bişey ama kafalıklar olsun, tekli koltuklar olsun 65'in görüntüsünü bozduğu düşüncesindeyim bende...
Kaplamanın ciddi derecede faydası var o zaman çünkü ben içeride hiç sıcaklık hissetmiyorum... Ama kaloriferi açmaya gelmiyo :) 4 cam açık bile olsa kaloriferi çalıştırınca yanıyorum arabanın içinde :D