Printable View
Alıntı: by_hayali Nickli Üyeden Alıntı vagonlamı :D Bana uyar :D
Alıntı: by_hayali Nickli Üyeden Alıntı vagonlamı :D az kaldı az ama Cem abiye bye bye biraz zor yaw kanka :D pencerelerıde var cem agaa puahahahahah yakında halkalı sırkecı hattında calısıcakk :D
valla satılık ilanı koyucam yine arkadaş sayım azalmaya başladı :)
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı valla satılık ilanı koyucam yine arkadaş sayım azalmaya başladı :) oem parcalarla toplandıı :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı hhahahaah :D sana en büyük darbeyi ben vurdum sanırım :D turbonun segmanı ne alemdeymıs la:D
Alıntı: imhotep Nickli Üyeden Alıntı turbonun segmanı ne alemdeymıs la:D Gidemedim hava çok soğuk belimi kollamam lazım yoksa fena ağrıyo.
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Gidemedim hava çok soğuk belimi kollamam lazım yoksa fena ağrıyo. ver bana segman kırma garantili götüreyim :D
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı ver bana segman kırma garantili götüreyim :D gösteririm ama vermem :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı gösteririm ama vermem :D kankam yeminlen aklım pizzada kaldı :( çok üzüldüm valla yiyemedim diye :(
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı kankam yeminlen aklım pizzada kaldı :( çok üzüldüm valla yiyemedim diye :( Yarım dilim yedin bayıldın :D kalanını fena götürdüm :D Gel abi herzaman ararız getirirler :)
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Yarım dilim yedin bayıldın :D kalanını fena götürdüm :D Gel abi herzaman ararız getirirler :) ama bu sefer muştu gelmesin o kaçak içkiyi dayıyo bize bide bodozun dötüne hortum bağla çok osuruyo :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı ama bu sefer muştu gelmesin o kaçak içkiyi dayıyo bize bide bodozun dötüne hortum bağla çok osuruyo :D :D pizza muhabbeti nerden çıktı arkadaş valla ciddi manada rejime girdim bugünden itibaren koşu bantımda var zaten bana pizza demeyin
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı ama bu sefer muştu gelmesin o kaçak içkiyi dayıyo bize bide bodozun dötüne hortum bağla çok osuruyo :D :D :D BORKED
Masallah Cem abi :)
Alıntı: CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Masallah Cem abi :) saolasın kardeşim :)
biri pizzamı dedi :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı gösteririm ama vermem :D gecen gece sozun vardı verıcektın :D
sızıp kalmısım pızzayı bıle kacırdımm :D laa mmustu sahte votka getırme bır daha :D conta yakıyoruz :D:D:D
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı sızıp kalmısım pızzayı bıle kacırdımm :D laa mmustu sahte votka getırme bır daha :D conta yakıyoruz :D:D:D ahhh valla karnıma ağrı girdi gülmekten :D