Maşallah kazasız belasız kullanın.
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah.Güzel araç.Kazasız belasız.
maşllah çok güzel olmuş.kazasız belasız...
maaşallah böyle araçları görmek sevindirici kazasız belasız.
çok hoş olmuş valla maşallah kazasız belasız :)
Allah Kaza Bela Vermesin Gerçekten Çok Tatlı Duruyor Antepdede Siyahı Var. Oda Çok Güzel Yandanda Fotolarını Bekliyoruz.
Masallah ;)
Masallah ;)
Offsetli jantı gösteren lastiktir, jantın zaten cok genis degil bir de üstüne cok kalın lastik taktıgından lastik hic gerilmemis, duvar gibi duruyor yanagı...195 bile fazla o offsete.
+ Fotografları kücültüp koyarsan iyi olur, 8mbit baglantıyla bile forum kücültene kadar 5 dakika geciyor.
çok güzel olmuş benimde ne zamandır kafamda planladığım bi araba yapacağımdan deil ama neler yapılabilir diye düşündüğüm arabalardan biri fakat gerçekten lastikler çok geniş 195 taban kullansaydınız çok çok daha güzel olurdu kazasız belasız tekrardan
Maşallah .. yakişikli gör bunları :)
hayddaa doblolardan güzel duruyor bence maşallah rengide kendide çok güzel ..
1 Depoyla Orjinal Haliyle:) 110 ,120 km arrası sıkıştırmadan kullanırsan 850 km kadar Gidio,,,Kronik Sorunu Bana Denk geLmedii Sadece Arka Parklardaki Sisler 4 Oldu Patlıo Su kaçıo Dİolar Arkadaşımdada var aynı sorun ondada mevcut Başka bi sorun yok Ruhsatta Kamyonet die GEçio Ama Kullanım amacında Hususi Geçio bunun için Lazım deil Yorumların içinde saol
Araçın maş ı var kazasız belasız sürüşler birkay nazar değmesin:icon_tup:
Maaşallah Jantlar Yakışmış
kamber verilip dibine kadar basıcaksın bu aracı başka yolu yokkk :D araca maşallah çok güzel olmuş. fio'ların kırmızı,yeşil ve beyaz rengine bitiyorum
çorlunun yollarında bu halde kullanmak bile zor :)
maşallah çok tatlı olmuş araba geçen hafta sonu burger önündeydi yeteri kadar dikkat çekiyo :)
allah kaza bela vermesin :)
maşallah çook şık
Minik yeşil DEV
Yorumlar İçin saolunn Cümlemizee Kazasız beLasızzzzz
yürü be beterrr....... :D
Maşallah canlıda gördum süper
rengi çok hoş,maşallah kazaasız belasız
bunlar eski fotolar müdür yenilerini koy yaaaa :D
Maşallah (: Çok hoş
Fiorino mükemmel abim bu far karartma ne kadar acaba bende yaptırmayı düşünüyorumda.
Maşallah Allah nazarlardan ve kazadan beladan korusun..
http://i53.tinypic.com/2qva6g9.jpg
http://i52.tinypic.com/ng4scg.jpg
vayyy Bee Forumdakii Resimlerden Sonra 2 Takım Jant Deiştridik Beyazlar En Yenileriiiiiiii Kısmetse 3-4 GÜnede Coillerimizi Takıoruzzzzzz:heyoo:
allah esirgesin çok tatlı duruyor beyaz jantlara elleşmeyin bunun üstüne basın ;)
Araça yapılabilcek en güzel şeyler yapılmış
Çorlu ekibi işini bilir
7 sene kaldım güzel araçlar var
maşallah..........
10 numero Fiorino :)
maşallah kazasız belasız iyi sürüşler..
maşallah kazasız belasız kullan
maşh kardeşim kaza bela göstermesin
TEşşekürler arkadaşlar saolunnnnnnnn
son nokta olmus dostum sıyahındanda bende var yılbaında aldım ama malesef dukkanda kaulladımızdan hıc bısey yapmadık .. senınkı baya tatlı olmus acaıp begendım
harika duruyor maşallah.