çok başarılı olmuş maşallahhh
Printable View
çok başarılı olmuş maşallahhh
Kazasız belasız... Maşallah ben çok beğendim...
Aracın yandan fotoğrafları da varsa paylaşırmısınız ?
Bir de genel olarak bu fiorinolar için bilgi almak istiyorum.
Gerçekten tüketimleri 10.000 km den sonra bir depo euro dizel ile
750-1000 km menzile sahipler mi ? Kronik sorunları var mı ?
Kafama çok takılan bir soru ticari araç olduğu için SRC belgesiz kullanılabiliyor mu ?
İleride kafamdaki soru işaretlerini çözebilirsem turuncusunu düşünüyorum bende
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah.Güzel araç.Kazasız belasız.
maşllah çok güzel olmuş.kazasız belasız...
maaşallah böyle araçları görmek sevindirici kazasız belasız.
çok hoş olmuş valla maşallah kazasız belasız :)
Allah Kaza Bela Vermesin Gerçekten Çok Tatlı Duruyor Antepdede Siyahı Var. Oda Çok Güzel Yandanda Fotolarını Bekliyoruz.
Masallah ;)
Masallah ;)
Offsetli jantı gösteren lastiktir, jantın zaten cok genis degil bir de üstüne cok kalın lastik taktıgından lastik hic gerilmemis, duvar gibi duruyor yanagı...195 bile fazla o offsete.
+ Fotografları kücültüp koyarsan iyi olur, 8mbit baglantıyla bile forum kücültene kadar 5 dakika geciyor.
çok güzel olmuş benimde ne zamandır kafamda planladığım bi araba yapacağımdan deil ama neler yapılabilir diye düşündüğüm arabalardan biri fakat gerçekten lastikler çok geniş 195 taban kullansaydınız çok çok daha güzel olurdu kazasız belasız tekrardan
Maşallah .. yakişikli gör bunları :)
hayddaa doblolardan güzel duruyor bence maşallah rengide kendide çok güzel ..
1 Depoyla Orjinal Haliyle:) 110 ,120 km arrası sıkıştırmadan kullanırsan 850 km kadar Gidio,,,Kronik Sorunu Bana Denk geLmedii Sadece Arka Parklardaki Sisler 4 Oldu Patlıo Su kaçıo Dİolar Arkadaşımdada var aynı sorun ondada mevcut Başka bi sorun yok Ruhsatta Kamyonet die GEçio Ama Kullanım amacında Hususi Geçio bunun için Lazım deil Yorumların içinde saol
Araçın maş ı var kazasız belasız sürüşler birkay nazar değmesin:icon_tup:
Maaşallah Jantlar Yakışmış