maşallah Broadway benim için bambaşka bi yerde her zaman böyle temizleri görünce çok mutlu oluyorum.
o düşüklükte kesin torsiyondandır bende hep ya yarım santim yada 1 santim fark olurdu arkada
Printable View
maşallah Broadway benim için bambaşka bi yerde her zaman böyle temizleri görünce çok mutlu oluyorum.
o düşüklükte kesin torsiyondandır bende hep ya yarım santim yada 1 santim fark olurdu arkada
kazasız belasız binersiniz inşallah, gördüğüm en güzel en temiz broadway.
müzelik olmuş hakikaten yanlız sisler xenon değilde 3000k sarı olsa daha bi oldskool durmazmıydı? bi düşün derim. Tekrardan maşallah
Maşallah çok tatlı durmuş çok hoşuma gitti Allah kaza bela vermesin.
Sisler xenon değil:)Fotodan öyle gözükmüş.
Teşekkürler arkadaşlar.
cok güzel olmuş maşallah.
Maşallah Özgür yeniden canlanmış r9 :D
1.4 motora turbo kiti var bende ; yakışır bu arabaya :)
özgürüm maşallah, muz silgi falan biyana da dtm style ortada dik duran tek silgi daha mı fena durur ne :)
bu arada çok yakışmış eklentiler üstüne maşallah tekrar :)
Maşallah çok iyi olmuş lem böle.. Ek kırmızı şeritler arakay kare plaka vs.. Hafiften bi cam filmi ve far içlerine el atalım birde jant tamamdır :)
Maşallah..
masalllahhh olm cok iyi olmuş :)
vaayy maşallah bro çok iyi olmuş ya tam tadında sade hoş :D jdm spec renault 9 :p bi rsi jantı olsa tam süper olabilir :)
http://image5.sahibinden.com/photos/...4896569ldr.jpg
şu fotolardaki jantlardan bulabilirsen çok fena olur bence :D
Olay budur...
Hey maşşallah...
French light french light! muhtesem olur
özgür cidden mükemmel olmuş maşallah allah nazardan korusun :icon_tup: :icon_tup: Ramoya yakında bende uğrayacam :)
Not:Fotolarada yorum yapmadan geçemicem yine mükemmel olmuş.... :bravo: