masallah cok guzel.direk olarak supersprint headers ve komple egzoz alıp,başka da elleme derim :)
Printable View
masallah cok guzel.direk olarak supersprint headers ve komple egzoz alıp,başka da elleme derim :)
kazasız belasız
maşallah çok güzel
hardtoplı haline hastayım z4 ün
Hardtoplu hali çok iyi..maşallah
kazasız belasız. cok güzel.
guzel arac allah kaza bela vermesın yanlıs gormuosam mashattan sıtelerı bende orda askerım 3.kolorduda sureklı goruyom aracı nobet kulem orda :)
masallah:D kazasiz belasiz insallah:D guzel araba yahu begeniyorum:p :D
buarada chip le maksimum alınıcak beygirler kaç ile kaç arasıdır bilen varsa yardımcı olabilirmi ?turbo olmadığı için sanırım zor olucak :)
maşallah çok güzel
valla usta gelıonda bı selam vermıyon bıde sureklı gezıon bıde modıfıye meraklısı oldugum ıcın sureklı bınadakı aracları bılıom bıde audı var beyaz sıyah jantlı ofsetı beyaz cok hosuma gıdıo kardesın var askerıyede zıyaret bıle etmıon evının yanı sızlerı koruyoruz bız burda donuzlar var mahallenızde onları avlıoz ama ne fayda :):):D
evet cok guzel arac cuma gunu gece 22:30-24:30 nobetım vardı gece gıne estırdın kopekle yarısıodun :)
iç mekan flashdan dolayı öyle çıkmıştır. ama gerçekten mükemmel bir araç tasarımı çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
Maşallah çiçek gibi )
teşekkür ederim arkadaşlar.1 hafta önce iskender ustada egzoz yaptık kendimize sesi hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=6kzowRwck8g