hemşerim sakin ol tamam artık uzatmayın beyler saygılı olalım bırbımıze :icon_tup:
Printable View
Baskasının arabasını ne dıye koyarsınız anlamamkı
o kadar soledık yaw bı baglantıya gecelımde denyelım su arabayı.
ben ne diyim size ßiLmemki
fotoları koyduğun konunun başlığına bak ne yazıyor "ARABALARINIZ" sohbet bölümüne koysaydın
selam
ARKADASLAR ....deneme davetlerini OZEL den halledin
VE az daha sakin
bu arada Hilmi eline saglik guzel olmus ...
saygilar
sami
hafiye misiniz nesiniz :D gıyasettin abiyi aramışlar :D
güzzel alet dergide görmüştüm
vallahi kim ne derse desin ßen gıyasettin aßiye dedim
aßi böle ßöle diyorLar Sen kızmışsın güya haberin yokmuş
diyoRLar dedim ßoŞ ver adem de ßizim haberimiz var dedi..
ßen ßu Sözleri Gıyasettin aßi'Den duyduktan Sonra geri
Fasa Fiso Rahat OLSun Herkes
slm arkadaşlar ben arac sahibiyim ;; yukarıda yazılı olan arac bilgileri eski yani atmosferik haline aittir. ayrıca su an sokulup baştan tekrar turbo olarak hazırlandı. ayrıca bu araca ben eski yada yeni hali ile nos kullanmadım. bu aracla 2005 drag sezonu sınıf 3 te yarıştım ve turkiye 2.oldum
turbo olarak hazırladıgım aracımın gercek modifiye listesi :
model: 1997
motor:1761 cc.4 silindir.dohc,16V
max. güç:292 hp 6900 d/d
max.tork:280 nm 4000 d/d
0-100 km/s 5.28 sn
max. hız; 245 km/s
agırlık: 804 kg
mod listesi:
motor: 1.8 stroker kit (krang,forget piston, forget piston kolu)
kent cams pt50 egzantirk,piper cams titanyum yay gasket seti,hafif
volan,ap baskı balata seti,kent cams ayarlı kasnak seti,
yuksek basınclı yag pompası,mıtsubishı td04 turbo,greddy silikon hortum,5 lt intercooler,
siplit fire soguk buji, özel yapım emme manifoldu,buyuk gaz kelebegi,hks benzin regülatörü, walbro benzin pompası,
smt6(ecu)beyın işletim sistemi,440 cc rc enj.komple 60 mm egzost (sonsusturucu blitz nur spec)
fk filitre kiti, benzin basın saati
iç kısım;; sparco pro 2000 yarış koltugu, özel yapım iç kokpit 5''inç autometer dijital dewir saati,defi saat podu,
raid hp 6 lı saat grubu; boost.oil temp.oil press,water temp.volt,vacum,
defi cama yansımalı hiz ve dewir göstergesi,hks knock link (avans uyarı sensoru),hks evc5 ( turbo basınc kontrolü)
apexi safc2.apexi turbo tımer,summıt engine start,indiglow gosterge. momo direksiyon,momo topuz,sparco pedal.
dış kısım; cıvıc si angel eyes far,özel yapım ledli stop,özel ön ve arka tampon.özel renk,ayna ve yan direk karbon kaplama
ön logo iptali,
suspansiyon: speed line 15 inç jant, brembo firen kiti ap yay, koni amartisor...
not: 292 hp 1.0 barda werdigi güçtür!!
neden pekı baskasının aracını yayınlıyorsun bak denemek ısteyenler var arabuluculuk yap ozman dyno cıktısı ısteyenler var madem konustun ettın ozman bıde dyno ıste denemk ısteyenlerı soyle aracı oldun resımler ıcın bunlarada aracı olcakmısın ?
kendının olmayan bır aracı koydun madem bunlarıda dusunmen gerekır dıye dusunuyorum oyle deılmı ?
hala baskaları adına postlar atıyosun ...
Mavra Kardesim Bak Her Forumda Bu Tarz Hareketler Yapip Hepsindende Bu şekilde Tepki Aliyosun. Gerek Yok. Sana Cmc De De Söyledim Başkasinin Arabasi Ile Photoshopla Oynama Izinsiz Ve Izinsiz Kimseden Arabasi Ile Ilgili Topic Açma Diye. Sen Kafana Göre TR dışı araba imagelarına Photoshop Yap... Oke ?